Nieuws

Fans onthalen Almere City FC rond middernacht bij thuiskomst

today12 juni 2023 202

Achtergrond
share close

De nieuwe eredivisionist Almere City FC is groots onthaald in Almere. De fans namen daarmee een voorproefje op de officiële huldiging die vandaag zal plaatsvinden op de Esplanade.

In Emmen was er maar plek voor 375 Almeerse supporters, waardoor een groot aantal fans de wedstrijd in Almere op de televisie heeft gekeken. De spelers van Alex Pastoor werden opgewacht door meer dan duizend supporters die beschikten over het nodige vuurwerk.

De spelersbus arriveerde rond half twaalf aan de achterkant van het Yanmar-stadion, waarna de spelers via het stadion naar het toegangshek werden gedirigeerd. Rond middernacht werd het wachten van de supporters beloond en gingen de hekken open en mengden de spelers zich onder de feestende supporters.

Afterparty

Na de ontvangst door de supporters trokken de spelers zich terug in het clubgebouw waar tot in de kleine uurtjes nog een besloten afterparty werd gevierd en werd nagenoten van een doldwaze nacompetitie met schitterende resultaten.

Vandaag volgen de laatste plichtplegingen voor het team van Pastoor met als absoluut hoogtepunt een grootse huldiging. Daarna kan iedereen met vakantie en zich gaan voorbereiden op het eerste jaar in de Eredivisie.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Esplanade maakt zich klaar voor huldiging Almere City FC

In alle vroegte zijn maandagochtend de werkzaamheden gestart voor de huldiging van Almere City FC maandagavond op de Esplanade. Als eerste werd de geluidstoren opgebouwd door het Almeerse bedrijf TSR AV. Onder het toeziend oog van operationeel directeur Martijn Groot van TSR AV klommen de steigerbouwers als ware evenwichtskunstenaar in de steigers. Voor Groot was het een korte nacht: “Gisteren was ik in Emmen en ‘s avonds bij de afterparty. […]

today12 juni 2023 43


0%