Nieuws

Failliet kantoorartikelenbedrijf Staples uit Almere overgenomen

today31 oktober 2023 8

Achtergrond
share close

E-commercebedrijf 123inkt.nl neemt Staples Benelux over, waardoor een doorstart van het failliete Almeerse kantoorartikelenbedrijf een feit is. Dit meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens 123inkt.nl wordt hiermee ‘het belangrijkste deel van de werkgelegenheid in Almere veiliggesteld’. Onduidelijk is hoeveel werknemers er bij het bedrijf in dienst zijn.

Staples had het financieel zwaar en werd eerder dit jaar failliet verklaard. Vanuit het distributiecentrum in Almere levert het bedrijf naar eigen zeggen meer dan 20.000 producten per werkdag aan zakelijke klanten in de Benelux en Duitsland.

Gerben Kreuning, eigenaar en oprichter van 123inkt.nl, geeft in een persbericht aan dat deze overname het bedrijf verder versterkt in de markt voor kantoorartikelen. “De komende maanden gebruiken we om Staples goed te laten landen in onze organisatie.”, aldus Kreuning.

Met deze overname wordt de bedrijfsvoering van Staples Benelux direct hervat. Klanten kunnen weer bestellingen plaatsen via de bestaande koppelingen en de website, waardoor de levering van bestellingen weer mogelijk is. De overname is nog in afwachting van goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

HSV Almere haalt geld op voor Stichting Opkikker

HSV Almere heeft geld ingezameld voor Stichting Opkikker door middel van karpervissen. “Per karper werd vijf euro van de winst apart gezet voor de stichting,” zegt Paul Maasen, bestuurslid van HSV. Afgelopen week bracht de hengelsportvereniging een bezoek om het opgehaalde bedrag te overhandigen. Het uiteindelijke totaalbedrag was 2080 euro. De vereniging zet zich elk jaar in voor de stichting met dezelfde actie. Dit jaar was de actie samen met […]

today31 oktober 2023 5


0%