Nieuws

Explosie bij partycentrum in Almere Stad blijkt mee te vallen

today30 november 2023 8

Achtergrond
share close

Hoewel de politie meldt dat er een explosie heeft plaatsgevonden bij The Vibe Partycenter in Almere Stad, is er volgens de eigenaar van het bedrijf weinig aan de hand. “Er werd vuurwerk aangestoken rondom ons bedrijf. Daardoor sprong een ruit, maar meer is er niet gebeurd.”

Volgens de politie vond de explosie rond middernacht plaats en was er grote schade aan het pand aan de Transistorstraat. Vooral de grote glazen pui liep schade op. Volgens de politie waren er op het moment van de explosie 300 gasten binnen, maar is geen van hen gewond geraakt.

De feesten en partijen die gepland staan komen komen niet in gevaar, zegt de eigenaar. “De schade is klein, dat gaat allemaal gewoon door.”

Hoewel er dus volgens de eigenaar van het bedrijf niks aan de hand is, doet de politie onderzoek naar de toedracht en vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben bij het pand op bedrijventerrein Gooisekant om contact op te nemen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Weggeefkast in Faunabuurt deelt gratis Sinterklaascadeautjes uit

Met de feestdagen in het vooruitzicht hebben allerlei mensen cadeaus verzameld, speciaal voor de kinderen van gezinnen die het financieel minder breed hebben. De vrijwilligers van De Weggeefkast in de Faunabuurt staan deze vrijdag opnieuw met een tafel vol Sinterklaascadeautjes. Dit is het vierde jaar van de Sinterklaastafel. Naast het halen van cadeautjes, mogen mensen ook iets brengen. Deze dinsdag konden mensen bij de Weggeefkast langsgaan om Sinterklaascadeautjes mee te […]

today29 november 2023 11


0%