Nieuws

Etemadi nieuwe keeperstrainer van Almere City

today28 juni 2023 90

Achtergrond
share close

Agil Etemadi is aangesteld als de nieuwe keeperstrainer van Almere City FC. De geboren Iraniër tekent in eerste instantie een contract voor één seizoen bij de kersverse eredivisionist. Hij begint op maandag 10 juli in zijn nieuwe functie aan de voorbereiding op het eerste seizoen in de eredivisie met de Almeerders.

Etemadi is de opvolger van Serge van den Ban, die de afgelopen seizoenen de vaste keeperstrainer was, maar deze zomer niet kon rekenen op een contractverlenging. Etemadi haalt momenteel zijn keepersdiploma’s, die over twee seizoenen verplicht worden in het betaalde voetbal. Bij de club krijgt Etemadi eerste doelman Nordin Bakker en reservedoelman Stijn Keller onder zijn hoede. Ook zal de club binnenkort nog een derde doelman presenteren.

De 36-jarige Etemadi zette bijna twee weken geleden een punt achter zijn carrière na de behaalde promotie naar de eredivisie. Etemadi was jaren eerste keeper bij Almere City FC, maar de afgelopen seizoenen was de inwoner van Haarlem reservekeeper achter onder andere Joshua Smits, Michael Woud en Nordin Bakker. In totaal stond hij 102 wedstrijden onder de lat bij de Almeerders.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Mahjong Genootschap uit Almere derde op het NK voor teams

Het Mahjong Genootschap uit Almere heeft zich afgelopen weekend op het podium weten te plaatsen bij het Nederlands Kampioenschap Mahjong voor teams in Vogelenzang. Zij hebben hier de derde plaats veroverd. Er deden veertien teams mee aan het NK, met ieder vier personen. De overwinning ging naar het team van ‘Haagse Kringen’, afkomstig uit Den Haag. Het groepje dat Het Mahjong Genootschap vertegenwoordigde bestond uit Joy Bosman, Ton van Eekeren, […]

today28 juni 2023 27


0%