Nieuws

Eerste oefenwedstrijd Almere City zaterdag in Yanmar Stadion gratis te bezoeken

today14 juli 2023 52

Achtergrond
share close

Terwijl heel Almere zich opmaakt voor de zomervakantie is eredivisionist Almere City al volop bezig met de voorbereiding op een historisch voetbalseizoen. Maandag werd er voor het eerst getraind, voor zaterdag 15 juli staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. De wedstrijd is voor iederen gratis te bezoeken.

Het is de eerste oefenwedstrijd in een serie van vier. De tegenstander TUS Blau Weiß Lohne komt uit Duitsland en speelt in de 4e divisie, de Regionalliga-nord. De wedstrijd start om 15:00 uur in het Yanmar Stadion.

Verder zal er nog geoefend worden tegen SC Verl, Viktoria Köln en KV Oostende. Al deze wedstrijden worden niet in Almere gespeeld. Op 13 augustus speelt Almere City om 16:45 uur de eerste competitiewedstrijd in Almere. Tegenstander is FC Twente.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

WOZ-waarde in Almere met ruim 17 procent omhoog naar 363.000 euro gemiddeld

Een huis kost in Almere gemiddeld 363.000 euro, dat is ruim 17 procent meer dan in 2022. De WOZ-waarde stijgt overal in Nederland, maar in Almere ligt het gemiddelde net wat hoger dan de landelijke stijging van 16,4 procent. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Lelystad heeft dit jaar de grootste stijging van de WOZ-waarde in heel Nederland met 26 procent. Flevoland is van alle Nederlandse provincies procentueel gezien […]

today14 juli 2023 68


0%