Nieuws

Dode man op Zilverstrand overleden door natuurlijke oorzaak

today23 mei 2023 38

Achtergrond
share close

De 64-jarige Naardenaar die begin deze maand dood werd gevonden op het Zilverstrand in Almere is overleden door een natuurlijke oorzaak. Dat laat de politie weten. Het onderzoek naar zijn dood is inmiddels afgerond en van een misdrijf is dus geen sprake.

De man werd in de nacht van zondag 30 april op maandag 1 mei gevonden op het Almeerse strand. Hij was vanaf zondagochtend vermist nadat hij op zijn mountainbike van huis was vertrokken.

Toen hij niet thuiskwam werd een zoektocht opgezet. Die werd gehouden in de omgeving van Naarden. Ook werd via Burgernet een melding gedaan.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Online wijkagent in Almere opnieuw actief: ‘We willen de stad ook digitaal veilig maken’

De Almeerse politie-eenheid telt naast fysieke wijkagenten ook één online wijkagent: Niels Horn. In principe is hij actief op Instagram, Facebook en Twitter voor het politieteam Almere Stad-Haven. Al werkt hij soms ook voor de overige delen van Almere. Volgens hem is het online politiewerk erg belangrijk: “De politie van morgen is actief in wijk, web en wereld.” Hij is al langere tijd online wijkagent, maar was een tijdje afwezig. […]

today23 mei 2023 19


0%