Nieuws

Dit is waar je in Almere vuurwerk kunt kopen

today29 december 2023 12

Achtergrond
share close

Donderdag ging de vuurwerkverkoop in het hele land van start. Almeerse vuurwerkliefhebbers kunnen dit jaar bij elf winkels in de stad terecht. 1Almere zet ze allemaal op een rij.

Almere Stad heeft aan vuurwerkwinkels geen gebrek. Vuurwerkland aan de Markerkant is de komende drie dagen geopend. Dit geldt ook voor Hulkenberg Vuurwerk, gevestigd aan de Musicalstraat. In Waterwijk bij De Knallende Ketel aan de Brasemstraat kunnen kopers op donderdag en vrijdag tot 21.00 en op zaterdag tot 18.00 langskomen.

John de Knaller heeft twee locaties, waarvan één in Almere Stad aan de Vlaardingenstraat. De tweede locatie bevindt zich aan de Neonweg in Almere Poort. Beide locaties zijn tot 20.00 geopend. Rowy Vuurwerk ligt ook aan de Neonweg in Poort en houdt haar deuren de komende dagen nog tot 20.00 geopend. Vuurwerkwereld aan de Oplagestraat in Poort is dagelijks zelfs tot 21.00 geopend.

Vuurwerk.nl in Buiten sluit haar deuren de komende dagen aan de Groene Kadeweg om 17:00. Vuurwerk Almere aan de Hopperzuigerstraat in Almere Buiten is tot 17.30 geopend. Bij Ermisa Vuurwerk aan de Evenaar zijn de deuren tot 20.00 geopend.

Vuurwerk Almere Haven aan De Steiger is donderdag en vrijdag tot 20.00 en op zaterdag tot 19.00 geopend.

Het vuurwerk mag tot en met zaterdag 30 december verkocht worden. Omdat 31 december op een zondag valt, geldt dit landelijk niet als verkoopdag.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Tineke hoopt met crowdfunding op nieuw speelhuisje voor Luierpark

Tineke Ras, de drijvende kracht achter het Luierpark in Almere heeft een nieuwe missie: het financieren van een nieuw speelhuisje. Het luierpark is een plek waar ouders ter nagedachtenis aan een overleden kind een herdenkboom kunnen plaatsen. Ook staan er picknicktafels, een waterpomp en tot voorkort dus een speelhuisje. “Het oude speelhuisje, geplaatst in 2017, moest ik laten weghalen vanwege veiligheidsrisico’s,” vertelt Tineke. Een aantal dagen geleden is ze een […]

today29 december 2023 10


0%