Nieuws

Dit is er dit weekend te doen in Almere

today22 september 2023 6

Achtergrond
share close

Dit weekend valt er weer een hoop te beleven in Almere. Zo is er het bekende Uitfestival Almere, kan je graffiti spuiten en vinden de Hasbrospelen plaats. Bekijk hier wat je dit weekend kan doen.

  1. Uitfestival Almere

Wanneer: zaterdag 23 en zondag 24 september van 12:00-17:00

Waar: Diverse locaties in Almere Stad

Entree: gratis

Het culturele seizoen in Almere gaat dit weekend weer van start. Dat wordt gevierd op het Uitfestival Almere. Op verschillende locaties in de stad zijn dingen te ondernemen. Er is dans en theater, maar ook kunst en fotografie. Liever een film kijken? Ook dat kan.

2. Graffiti spuiten

Wanneer: zaterdag 23 september van 10:00 tot 15:30

Waar: Hospitaaldreef, Almere Stad

Entree: gratis

Aan de Hospitaaldreef in Almere Stad kan je leren graffiti spuiten tijdens verschillende workshops. Tegelijkertijd gaan zes lokale graffitikunstenaars aan de slag met een gezamenlijke muurschildering die ze ‘s middags zullen onthullen. Dit alles staat in het teken van het openen van een speciale graffitiwall door Kees Ahles, wethouder van Kunst & Cultuur.

3. Hasbro Spelen

Wanneer: zondag 24 september van 12:00 tot 17:00

Waar: Stadhuisplein, Almere Stad

Entree: gratis

Tijdens de Hasbrospelen staat er van alles op de planning. Zo kan je jezelf laten schminken als een karakter van My Little Pony of een levensgrote versie van Jenga of Twister spelen. Ook kan je op de foto met Peppa Pig. Verder is er een springkussen en een bellenblaasmachine.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Rijden zonder rijbewijs: Almere koploper in Flevoland

Dit jaar hebben 79 mensen in Almere een boete gekregen voor het rijden zonder rijbewijs. Dat meldt het ANP op basis van politiecijfers. Afgelopen woensdag was het ook weer raak in Almere. Een bestuurder werd voor de achtste keer betrapt op rijden zonder rijbewijs. De politie heeft de auto van de man in beslag genomen.  In de eerste zes maanden van dit jaar zijn er in heel Flevoland ruim 180 […]

today22 september 2023 3


0%