Nieuws

Dit is er dit weekend te doen in Almere

today22 december 2023 146

Achtergrond
share close

Naar een kerstkaraoke en keihard met je vrienden meezingen op bekende hits of met het hele gezin naar Almere Jungle of Jumping Jack voor kerstactiviteiten. Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere.

1. Kerstkaraoke

Wanneer: Vrijdag 22 december om 21:00 uur

Waar: Café op 2

Entree: Gratis

Café op 2 organiseert vrijdag 22 december een feestelijke kerstkaraoke. Zangliefhebbers kunnen genieten van oude en nieuwe kerstnummers. De kerstkaraoke begint om 21:00 uur.

2. WinterWonderDays bij Almere Jungle

Wanneer: Vrijdag 22 december tot zondag 11 februari van 10:00 tot 17:00 uur

Waar: Almere Jungle

Entree: €8,45

Van 22 december tot 11 februari wordt Almere Jungle omgetoverd tot een winterparadijs. Op het Junglecafé terras staat een winterplein met spellen en gezelligheid, en elk uur breekt er een betoverende sneeuwstorm los. Almere Jungle is op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag gesloten. Op Kerstavond en Oudjaarsavond sluit Almere Jungle om 16:00 uur, een uurtje eerder dan gebruikelijk.

3. Jumping Jack Winter Disco

Wanneer: Zaterdag 23 december van 19:00 tot 20:30 uur

Waar: Jumping Jack,

Entree: €17,00

Voor kinderen tussen 6 en 13 jaar is er op zaterdag 23 december bij Jumping Jack de Xmas Winter Disco. Jumping Jack vraagt iedereen om in het wit te verschijnen. De disco begint om 19:00 uur.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Inwoners van Almere relatief vaak in het ziekenhuis na huiselijk ongeluk

Als je thuis aan het klussen of aan het koken bent, dan zit een ongeluk letterlijk in een klein hoekje. Uit cijfers van het CBS blijkt dat Almeerders zich relatief vaak in het ziekenhuis melden na een huiselijk ongeluk als je het vergelijkt met andere Flevolandse gemeenten. Het gaat vooral om valincidenten, zo wijst een onderzoek van beslist.nl uit. De resultaten uit het onderzoek van beslist.nl zijn gebaseerd op gegevens van het […]

today22 december 2023 14


0%