Nieuws

Dit is er aankomend weekend te doen in Almere

today26 mei 2023 39

Achtergrond
share close

Naar een open podium, watersportdag, de kermis of een triatlon? Bekijk hier wat je dit weekend kan doen in Almere.

1. Open Podium Senior 

Wanneer: Vrijdag 26 mei van 19:30 tot 22:00 uur

Waar: Cultuurhuis Almere Buiten locatie II

Entree: Deelname is gratis, toegang €5,00

Cultuurhuis Almere Buiten organiseert maandelijks Open Podium avonden voor muzikanten, schrijvers, cabaretiers, dansers, theatermakers en andere podiumkunstenaars. Deze editie is speciaal voor senioren die actief zijn op het podium of weer eens op het podium willen staan.

2. Sail-Today Watersportdag 

Wanneer: Zaterdag 27 mei van 09:00 tot 17:00 uur

Waar: Sail-Today, Marinaweg 163

Entree: €29,50

Tijdens de Sail-Today Watersportdag kun je zaterdag kitesurfen, suppen, catamaranzeilen, windsurfen en zeilen. In groepen ga je alle watersporten uitproberen met behulp van een professionele instructeur.

3. Pinksterkermis 

Wanneer: van 24 t/m 29 mei

Waar: Esplanade

Entree: Geen entreekosten

Van woensdag 24 mei tot en met maandag 29 mei is de Pinksterkermis op de Esplanade in Almere Centrum. Op zaterdag is er een prikkelarme kermis van 12:00 tot 14:00 uur. Alle geluidsinstallaties en special effects gaan uit en de lichten worden gedimd.

4. Triatlon 

Wanneer: Zaterdag 27 mei

Waar: Strand Almere Haven

Entree: Gratis

Zaterdag is de Triatlon Almere. 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer rennen door Almere. Doe alleen mee of met een team van vrienden, familie of collega’s en haal geld op voor kinderen met kanker.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nog steeds onduidelijkheid huisvesting statushouders bij Almeerse politiek

Het lijkt een gebed zonder eind; de gemeente Almere blijft maar steggelen over de huisvesting van statushouders. Verantwoordelijk wethouder Froukje de Jonge kreeg donderdag tijdens de Politieke Markt opnieuw een spervuur van vragen. De gemeenteraad neemt het De Jonge onder meer kwalijk dat ze niet eerder met de problemen naar de raadsleden is gestapt. De gemeente loopt ver achter met het plaatsen van de urgente groep en is al maanden […]

today26 mei 2023 119


0%