Nieuws

De Yanmar Almere City Run: dit zijn de afstanden en hier mag je aanmoedigen

today14 juni 2024 3

Achtergrond
share close

Het grootste hardloopevenement van Almere wordt aankomende zondag gehouden. Het is de 13de editie van de Yanmar City Run en is al jaren populair onder sporters van alle leeftijden. Ook dit jaar kunnen er weer verschillende afstanden worden gelopen, die allemaal eindigen in de – inmiddels traditionele – sfeervolle finish.

Yanmar Almere City Run

Het grootste hardloopevenement van Almere wordt gesteund door ondernemers, de gemeente, vrijwilligers en de lopers zelf. Deelnemers kunnen zich voor verschillende afstanden inschrijven. De routes lopen langs een mooie groene omgeving en rond het weerwater van Almere. De inschrijving is geopend sinds 17 februari 2024 en sluit op 16 juni 2024. De volgende afstanden kunnen worden gelopen:

  • Kids Run: 1 km
  • Rondje Weerwater: 5 km
  • Yanmar Almere City Run: 10 km
  • Yanmar Almere City Run: 15 km
Almere City Run

 

Er kan ook worden gekozen voor Business Runs. Werkgevers, werknemers en werkgerelateerde relaties kunnen dan gezamenlijk deelnemen aan de Almere City Run.

Het maximaal aantal deelnemers aan de Almere City Run is 3000 lopers. Het hardloopevenement wordt gehouden op Vaderdag, dus wellicht is dit de uitgelezen kans om er met je vader een sportieve dag van te maken. Toeschouwers kunnen de hardlopers toejuichen op de daarvoor aangewezen plekken, zoals achter de dranghekken en afzetlinten.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Politie doet op Tomatensoep Festival onderzoek naar criminaliteit

Aanstaande zaterdag sluit het Mobiel Media Lab van de politie zich aan bij het Tomatensoep Festival in Almere Poort. De politie zal daar onderzoek doen onder de wijkbewoners naar criminaliteit. Je kunt bij de politie informatie krijgen, maar dus ook delen. Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin bewoners kunnen meedenken met de politie. Hier wordt ook om jouw mening als bewoners gevraagd over bepaalde onderwerpen, zoals nu criminaliteit. […]

today13 juni 2024 6


0%