Nieuws

Het weer van maandag 18 september: enkele buien en een stevige wind

today18 september 2023 10

Achtergrond
share close

De nieuwe werkweek begint met enkele buien in Almere. Het zal zeker geen verregende dag zijn, want vanmiddag is de zon er ook enige tijd bij. De temperatuur zal gaan oplopen tot een graad of 20 á 21. De wind blaast stevig door, want op het Markermeer staat er af en toe een harde wind, kracht 7. Boven de stad staat er een vrij krachtige zuidwestenwind en is vlagerig van karakter.

Vanavond en vannacht trekken er eerst een paar stevige buien over, mogelijk ook met onweer. In de loop van de nacht wordt het droger en komen er enkele opklaringen voor. De wind neemt iets af en het kwik daalt naar 13 graden.

Morgen op Prinsjesdag is het winderig, er kunnen zelfs zware windstoten voorkomen van 75 km/u. Daarbij is er van tijd tot tijd zon, maar later op de dag neemt de kans op regen toe. Het kwik stijgt in de middag naar een graad of 18.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerder zamelt geld in om zijn kinderboek naar Oekraïne te kunnen sturen

Rien Moolhuizen uit Almere wil zijn kinderboek ‘Kris’ gratis beschikbaar stellen aan kinderen in Oekraïne. Daarvoor is hij een crowdfunding begonnen. Hij heeft tienduizend euro nodig. “In Oekraïne zijn verschrikkelijke dingen aan de gang. Kinderen lijden daar enorm onder. Ik dacht: ik wil mijn boek daarheen hebben. Voorlezen zorgt voor een moment van rust, je kunt alles even vergeten”, vertelt Moolhuizen. Het geld is nodig voor het laten vertalen van zijn boek […]

today18 september 2023 8


0%