Nieuws

Controle van 138 auto’s resulteert in 130 boetes

today24 april 2023 55

Achtergrond
share close

Bij een grote verkeerscontrole aan de Muiderzandplaats in Almere zijn afgelopen week 132 boetes uitgeschreven. Daarnaast zijn er drie rijbewijzen ingenomen door de politie.

Ook de douane en Belastingdienst deden mee aan de controle. De Belastingdienst nam 11 voertuigen in beslag en inde ruim 200.000 euro aan achterstallige betalingen. In totaal werden er 138 voertuigen gecontroleerd.

Rijbewijzen ingenomen

De controle werd donderdag georganiseerd om onder andere ondermijning tegen te gaan en de verkeersveiligheid te verbeteren, schrijft de politie zondag op Instagram. In totaal werden 30 bestuurders op de bon geslingerd voor het gebruiken van een mobiele telefoon tijdens het rijden.

Ook werden er 18 snelheidsovertredingen beboet. Bij drie daarvan werd het rijbewijs afgepakt. Daarnaast werden 17 boetes uitgeschreven voor het rijden met gladde banden en zes boetes voor het rijden zonder verzekering.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Provincie is getreuzel Almere over huisvesting statushouders zat

De gemeente Almere krijgt nog een laatste kans van de provincie om een plan van aanpak voor de opvang van statushouders in te leveren. Gebeurt dat niet, dan grijpt de provincie in en gaat die op kosten van de gemeente Almere de huisvesting regelen. Voor bijna 500 vluchtelingen met een verblijfstatus moet nog een plek worden gevonden Almere heeft al drie keer uitstel gekregen om het plan van aanpak aan te […]

today24 april 2023 63


0%