Nieuws

Buurthuiskamer Almere Haven op zoek naar gastvrouw/heer

today10 januari 2024 12

Achtergrond
share close

Medewerkers van de buurthuiskamer in Almere Haven zijn op zoek naar een vrijwilliger die gastvrouw of -heer wil zijn. Tijdens deze functie wordt verwacht dat je gasten van de buurthuiskamer voorziet van een kopje koffie, thee en/of lunch. Bovendien moet je op dinsdag en donderdag beschikbaar zijn van 10:00 uur tot 15:00 uur.

“Het gaat erom dat je een praatje maakt met de gasten, wat voornamelijk ouderen zijn. Het is leuk om mensen te woord te staan over het dagelijks leven met een kopje koffie en wat lekkers”, zegt secretaris Wil Jongerden.

Rekening houden met elkaar

Volgens Wil is iedereen welkom, maar komen er voornamelijk ouderen. “Sommige mensen, die slecht ter been zijn, halen wij ook op met de buurthopper“. Mensen moeten zich hier wel voor inschrijven.

Naast deze haal- en brengservice, kunnen mensen ook gebruik maken van de lunch. De lunch wordt samen besproken met de gasten. “Het is iedere keer anders. Wij vragen de mensen waar zij zin in hebben. Dit zijn meestal frituurhapjes of broodjes”, zegt Wil. Hier moeten de gasten ook voor betalen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Natuurgrasveld van Almere City FC slechtste van eredivisie

Het veld van het Yanmar Stadion van Almere City FC is het slechtste natuurgrasveld van de eredivisie. Dit blijkt uit een veldencompetitie van de Vereniging van Contractspelers (VVCS). Na 16 speelrondes, de helft van het seizoen dus, is het veld van City FC beoordeeld met een 2,88 uit vijf punten. De Almeerse club staat nu vijftiende op de lijst. Hoewel dit geen laatste is, is het wel het slechtst beoordeelde […]

today10 januari 2024 9


0%