Nieuws

Bij inval Haven blijkt 200 kilo drugs gevonden te zijn, tweede verdachte aangehouden

today29 januari 2024 5

Achtergrond
share close

Bij een inval die woensdagavond werd gedaan in een woning in Almere Haven blijkt in totaal voor 200 kilo aan drugs te zijn gevonden. Ook zijn twee mannen aangehouden. De verdachten zijn een 64-jarige Almeerder en een 36-jarige man uit Amsterdam.

Agenten vielen woensdagavond het huis aan de Leemwierde binnen. Het ging om een geplande actie omdat de politie vermoedde dat er verdovende middelen in de woning lagen. Agenten troffen een enorme hoeveelheid contant geld aan, drugs en waardevolle spullen.

Nu blijkt dat het om dusdanig grote hoeveelheid drugs en contant geld ging dat de Bewakingseenheid werd ingeseind. Deze eenheid hield het huis in de gaten zodat agenten de woning veilig konden doorzoeken.

Mannen moeten 14 dagen vastzitten

Tot nu toe was bekend dat er in elk geval één persoon werd aangehouden bij de geplande actie. Dat blijken nu de twee mannen te zijn. Het aangetroffen geld en de spullen zijn in beslag genomen, de drugs zijn vernietigd.

Het duo is vrijdagmiddag voorgeleid. De rechter-commissaris heeft bepaald dat de mannen veertien dagen langer vast blijven zitten.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Debat over lerarentekort: ‘Lerarenopleiding moet aantrekkelijker gemaakt worden’

In het televisieprogramma ‘Late Night’ van 1Almere praat presentator At Kasbergen met Almeerders over de politiek en het nieuws van de stad. Deze keer zijn Colette Holter van VVD, Jerzy Soetekouw directeur van Humanitas, Marjolijn Veenstra van PvdD en Kees Hendriksen van de ChristenUnie te gast. Zij praten met elkaar over het onderwijs in Almere. De minister van Onderwijs is onlangs in Almere geweest om te praten over het lerarentekort. “Ik denk dat het […]

today29 januari 2024 7


0%