Nieuws

Bierfestival ‘TAPT’ voor het eerst naar Almere

today12 februari 2024 20

Achtergrond
share close

Het landelijke bierfestival ‘TAPT’ komt naar Almere. Op 12 en 13 juli kun je voor speciaalbier, wijn en cocktails terecht op de Esplanade. Het is voor het eerst dat dit evenement in de stad georganiseerd wordt.

Het festival is bedoeld om te dansen, te eten en drinken en spelletjes te spelen. “Denk aan meerdere gratis spelletjes zoals Jeu de Boules, Jenga, sjoelen, beerpong. Maar ook tafelspelletjes in samenwerking met 999 Games”, aldus TAPT.

De organisatoren willen zich onderscheiden van andere evenementen, door een minimumleeftijd van achttien jaar te hanteren. “We hebben hier bewust voor gekozen”, melden zij, “op TAPT Festival kunnen papa en mama ook eens even lekker los, zonder dat de kinderen van andere tussen je benen doorrennen.”

Tickets voor het evenement zijn vanaf mei verkrijgbaar.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Bushalte Hogekant vervalt door werkzaamheden

Bushalte Hogekant in Almere Poort vervalt van 19 februari t/m 24 februari. Dit vanwege werkzaamheden aan de busbaan. Deze wordt dan ook afgesloten. De bussen M4 en 322 rijden via een omleiding, maar daarbij vervalt bushalte Hogekant dus.  Het advies van AllGo is om op te stappen op bushalte Almere Stad, Literatuurwijk of bushalte Almere Poort, Middenkant.

today12 februari 2024 4


0%