Nieuws

Bibliotheek brengt ode aan hardcore muziek: ‘Jonge en oude fans verbinden’

today11 januari 2024 6

Achtergrond
share close

Hardcorefans opgelet. Er komt een bijzonder evenement naar de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Vrijdag 19 januari wordt een ode gebracht aan de hardcore cultuur. Tijdens het evenement ‘It’s Hardcore Happening’ staan allerlei activiteiten gepland.

Eerst wordt de nieuwe film ‘Hardcore Never Dies’ gedraaid. “Het is een film die gaat over de hardcore cultuur in grote steden. In de film wordt de cultuur uitgelegd”, zegt organisator Gilian Mulder. Volgens hem is de film een manier om hardcorefans in contact te brengen met elkaar: “Wij willen jonge en oude fans verbinden, vandaar die film”.

Na de film volgt een vragenrondje met een Hardcore expert. “Het is een Q&A met iemand met verstand van hardcore”. Het evenement wordt afgesloten met een silent disco met hardcoremuziek. “We hopen de hardcore-ervaring te kunnen creëren”, zegt Gilian.

‘It’s Hardcore Happening’ begint vrijdag 19 januari om 19:30 uur en zal rond 23:30 uur klaar zijn. Het evenement is voor 16 jaar en ouder. “Ik hoop dat veel mensen komen”.

Foto: De Nieuwe Bibliotheek

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Opheffing van ruiterpaden zorgt voor ophef

Eind 2023 kwam het nieuws naar buiten dat Staatsbosbeheer van plan was verschillende ruiterpaden op te heffen. Het betrof paden in Almere Haven, Buiten en Hout. Nu hebben paardenliefhebbers, waaronder het Almeers Hippisch Centrum, een kritische brief met een vragenlijst gestuurd naar de gemeenteraad. In de brief benadrukken zij dat zij het niet eens zijn met het opheffen van de paden. Het zou niet alleen slecht zou zijn voor het […]

today11 januari 2024 10


0%