Nieuws

Bewoners van Odeonpark starten petitie vanwege onveiligheid in de wijk

today25 april 2024 2

Achtergrond
share close

Bewoners van het Odeonpark zijn een petitie gestart omdat ze zich niet veilig voelen in hun wijk. De afgelopen tijd merken de bewoners dat het steeds onveiliger wordt in de wijk. Met deze petitie hopen zij dit onder de aandacht te brengen en een passende oplossing te vinden.

Volgens de bewoners is er een toename aan incidenten in de wijk. Er wordt gesproken over vechtpartijen, overlast van hangjongeren en daklozen die drugs gebruiken/dealen. Ook hebben de initiatiefnemers het over de vernieling van auto’s, inbraken, diefstallen en explosies.

Het verzoek van de petitie is om te kijken naar mogelijkheden om de veiligheid in de buurt te verbeteren. Dit willen ze bereiken door bijvoorbeeld om cameravoorzieningen in de wijk te vragen. Ze hopen een goede oplossing te vinden en deze ook uit te voeren.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Stormloop op wachtlijst seizoenskaarten Almere City FC

Almere City FC heeft woensdag kort voor het middaguur een wachtlijst geopend voor supporters die volgend jaar een seizoenkaart aan willen schaffen. Nu al hebben meer dan duizend supporters zich hiervoor ingeschreven.  Hoewel Almere City FC nog altijd niet zeker is van handhaving, wil de club wel vast het papierwerk in orde maken voor seizoen 2024-2025. Met een voorsprong van negen punten op RKC en 8 op Excelsior lijkt handhaving […]

today25 april 2024 9


0%