Nieuws

Bekijk hier de weekendagenda van Almere

today30 juni 2023 103

Achtergrond
share close

Meedoen aan een modderige survival, zandtaarten maken in een modderrestaurant, een tribute concert zien van De Dijk of naar een tentoonstelling in Casa Casla? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere. 

1. Internationale modderdag 

Wanneer: Donderdag 29 juni van 16:00 tot 18:00 uur en zondag 2 juli van 13:00 tot 16:00 uur

Waar: Outdoorpark SEC en Almeerderstrand

Entree: €4,50 en gratis

Donderdag 29 juni is het internationale modderdag. Bij Outdoorpark SEC kunnen kinderen die dag meedoen aan een modderige survival. Klimmen, rennen, kruipen en glijden over een extra modderig parcours. De modderdag is van 16:00 tot 18:00 uur en je betaald €4,50 p.p.

Zondag 2 juli opent Stad & Natuur eenmalig het smerigste restaurant op het Almeerderstrand. Zandtaarten op een bedje van duingras, modderpizza’s met schelpengarnituur, sushi van boomblaadjes of een troebele IJmeerthee maken? Jouw fantasie bepaalt de menukaart. Van 13:00 tot 16:00 uur kun je binnenlopen in het modderrestaurant, toegang is gratis.

2. De Dijk Tribute 

Wanneer: Vrijdag 30 juni van 19:30 tot 12:00 uur

Waar: Poppodium De Meester

Entree: €19,50

Vrijdag 30 juni treedt tributeband ‘Dubbel D’ van De Dijk op in De Meester. Zanger Eric Holm kruipt in de huid van frontman Huub van der Lubbe, maar wel met zijn eigen stem en identiteit. Holm wordt ondersteund door zijn 7-koppige band.

3. Tentoonstelling Casa Casla 

Wanneer: Zondag 2 juli om 15:00 uur

Waar: Casa Casla

Entree: Gratis

In Casa Casla wordt zondag 2 juli de expositie ‘Meer dan Behang’ geopend. Kunstenaars van KunstKwartier Almere Haven laten zien dat kunst meer is dan decoractie door werk te presenteren dat gemaakt is op behang, van behang of met behang.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Explosie bij woning De Hoopstraat, politie denkt aan vuurwerkbom

Bij een woning aan De Hoopstraat in de Almeerse Oostvaardersbuurt is donderdagnacht rond 01:00 uur een explosief afgegaan. De politie gaat uit van een vuurwerkbom. Er zijn geen mensen gewond geraakt bij de explosie. De woning in Almere Buiten is wel beschadigd bij de ontploffing. Zo zou de voordeur kapot zijn en zijn er meerdere ramen gesprongen. Volgens een woordvoerder van de politie lagen de bewoners te slapen op het […]

today30 juni 2023 99


0%