Nieuws

Bekijk hier de Almeerse agenda van dit weekend

today15 september 2023 34

Achtergrond
share close

Naar een cultureel festival, afval opruimen tijdens World Cleanup Day of naar een skatepark evenement? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere.

1. Festival Connecting People

Wanneer: Zaterdag 16 september van 12:00 tot 17:00 uur

Waar: Esplanade

Entree: Gratis

Zaterdag wordt er op de Esplanade het festival Connecting People gevierd. Het festival is een viering van de stad Almere en de inwoners met muziek, eten en activiteiten voor jong en oud. Er worden diverse workshops en optredens gegeven, er zijn marktkramen en er wordt een parade door de stad gehouden met Brassband GDFL.

2. World Cleanup Day

Wanneer: Zaterdag 16 september

Waar: Verschillende plekken in Almere

Entree: Gratis

Tijdens World Cleanup Day kun je met je buren, familie of vrienden een opruimactie organiseren. De gemeente zorgt voor schoonmaakmaterialen, die kunnen op verschillende plekken in Almere bij marktkraampjes geleend worden. Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen aan zwerfafval Bingo. Volle kaart = een cadeautje!

3. Skatepark Tour

Wanneer: Zondag 17 september van 12:00 tot 17:00 uur

Waar: Evenaar 0, Almere Buiten

Entree: Gratis

Bij het Skatepark tegenover het Buitenhoutcollege wordt zondag het jaarlijkse skatepark tour gehouden. Op deze dag worden er wedstrijden gehouden voor skateboarders, steppers, inlineskaters en BMX’ers en zijn er verschillende obstakels. Ervaren, maar ook beginnende ‘riders’ maken kans op prijzen. Het evenement is de afgelopen maanden ook in andere steden in Flevoland gehouden. In Almere is de finale en wordt een Flevolandse top samengesteld.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuwe coach Moses Lodarmasse gaat voor promotie met De Almeerse Hockey Club

Als je wat wilt, dan moet je hoog inzetten. Vorig jaar degradeerden de dames van De Almeerse Hockey Club naar de overgangsklasse. Het verloren gegane terrein willen ze zo snel mogelijk terugwinnen. Om dit doel te bereiken is Moses Lodarmasse als hoofdtrainer aangetrokken. Lodarmasse, in het dagelijks leven jurist, heeft zijn sporen in de hockeywereld al ruimschoots verdiend. Zo was hij onder andere werkzaam als trainer bij de dames van […]

today15 september 2023 39


0%