Nieuws

Bekijk hier de Almeerse agenda van dit weekend

today27 oktober 2023 8

Achtergrond
share close

Je kind laten griezelen bij een halloweenfeestje, een concert met nummers van Simon & Garfunkel meemaken of Diwali vieren? Bekijk hier wat er allemaal te doen is dit weekend in Almere. 

1. Diwali Festival

Wanneer: zaterdag 28 oktober van 11:00 tot 17:00
Waar: Esplanade
Entree: Gratis

Er is zaterdag een hoop te doen tijdens het vieren van Diwali op de Esplanade. Hoewel het echte feest wereldwijd gevierd wordt op 12 november, staat Almere op 28 oktober alvast in het teken van het feest. Zo zijn er onder andere muziek- en dansoptredens en kunstenaars. Ook is er een expositie, kun je een hapje eten bij een van de eetkraampjes, kun je genieten van een modeshow en als klap op de vuurpijl een afsluitende vuurwerkshow op muziek die te zien is boven het Weerwater.

2. Concert: The best of Simon & Garfunkel

Wanneer: vrijdag 27 oktober om 20:30
Waar: Kunstlinie
Entree: €27,50

Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee singer-songwriters, brengen de muziek van Simon & Garfunkel naar het theater. Ze zullen samen met twee muzikanten de wereldhits spelen. Zo hoor je nummers als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer en Homeward Bound.

3. NEXT: Halloween Editie

Wanneer: zaterdag 28 oktober van 20:00 tot 23:55
Waar: Poppodium De Meester
Entree: €8,00 voor een enkel ticket. Ook goedkopere groepstickets beschikbaar.

Poppodium De Meester tovert aanstaande zaterdag om tot een spookachtige omgeving om een Halloween feestje te vieren. Het is een feest speciaal voor kinderen tussen de 12 en 15 jaar. Er zal genoeg personeel aanwezig zijn om alles in goede banen te geleiden en de drankjes zullen uiteraard alcoholvrij geserveerd worden. Daarnaast is er ruimte gemaakt om je kind aan de deur af te zetten en op te pikken.

Bekijk hier wat er nog meer te doen is dit weekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almere Almeerders blijken goede LEGO-bouwers: ‘Niet alleen voor kinderen’

De beste Almeerse LEGO-bouwwerken zijn tot en met zondag te bewonderen in Casa Casla in Almere. Daar is een expositie te zien die volledig in het teken staat van de beroemde bouwstenen. Inwoners van de stad konden hun creaties inzenden en de mooiste bouwwerken kregen een plek in de expositie. Wie denkt dat de bouwstenen alleen interessant zijn voor kinderen heeft het goed mis. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de tv-show LEGO-Masters op RTL4. In dat […]

today27 oktober 2023 14


0%