Nieuws

BCC Almere dicht na bedreigingen en fysiek geweld bij uitverkoop

today18 oktober 2023 4

Achtergrond
share close

De BCC in Almere blijft (net als die in Lelystad) dinsdag- en woensdagmiddag gesloten omdat de veiligheid van de medewerkers niet gegarandeerd is. De luiken van de vestiging van de elektronicaketen zijn dicht.

De winkels zouden dinsdagmiddag weer opengaan voor de uitverkoop, maar onder meer in Almere en Lelysatd zou personeel maandag belaagd zijn door koopjesjagers. Vanwege meldingen van bedreiging en fysiek geweld, is besloten om de deuren dicht te houden.

Het bedrijf vroeg vorige maand faillissement aan. De BCC-winkel in Lelystad had maandag nog een faillissementsuitverkoop. In de winkel waren maximaal tien mensen tegelijk welkom, dus ontstond er buiten een wachtrij.

Zowel BCC als de curatoren die belast zijn met een eventuele doorstart van het elektronicabedrijf, zijn niet bereikbaar voor een reactie.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Sportpsycholoog Almere City FC: ‘Mijn handen jeuken als ik Ajax zie spelen’

Sportpsycholoog Annemieke Zijverveld van Almere City FC was te gast in het radioprogramma De Perstribune. Het ging onder meer over Ajax. “Als ik Ajax zie spelen, zie ik gewoon jongens die heel onzeker en gebroken zijn.” Zijverveld zegt dat dit komt door het slechte leiderschap van de trainer en de staf van de club.  Zijverveld werd gevraagd welke speler ze graag zou willen helpen. “alle spelers van Ajax”, was haar […]

today17 oktober 2023 6


0%