Nieuws

Automobilist rijdt door na aanrijding op de Evenaar, maar laat afdruk kentekenplaat achter

today11 april 2024 4

Achtergrond
share close

Een automobilist is woensdagmiddag doorgereden na een aanrijding op de Evenaar. Een deel van de weg was daardoor een klein uur afgesloten.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Straat van Florida. Op de achterzijde van de aangereden auto is een deel van het kenteken van de auto te zien die er tegenaan is gereden. Een politieagent ter plaatse meldt dat de achterste auto via het gras was weggereden.

De bestuurder van de voorste auto is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het is niet bekend of de bestuurder inmiddels is aangehouden.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse vrouw met drugs in woning mag definitief haar huis niet meer in

Een vrouw uit Almere moet binnen vier weken haar woning aan de Oldewierde in Haven verlaten. Eigenlijk had ze al voor eind januari weg moeten zijn, maar ze woont er nog steeds. De Almeerse moet het huis uit omdat daar harddrugs zijn gevonden en het vermoeden bestaat dat er werd gedeald vanuit de woning. Ook hadden buren geklaagd over overlast en een vervuilde tuin.  De verhuurder van het pand, woningcorporatie De Alliantie, eiste […]

today10 april 2024 2


0%