Nieuws

Automobilist overleden na botsing tegen boom naast Buitenring

today19 september 2023 8

Achtergrond
share close

Een automobilist is maandagmiddag om het leven gekomen bij een auto-ongeluk op de Almeerse Buitenring. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken en er zaten geen andere mensen in de auto.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur ter hoogte van de Bosranddreef, aldus een politiewoordvoerder. De automobilist raakte van de weg en is daar tegen een boom gereden.De bestuurder van de auto raakte bekneld door het ongeluk.

Er is nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Over de identiteit van het slachtoffer kan de politie nog geen mededelingen doen voordat de familie op de hoogte is gebracht.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en dashcambeelden van het ongeluk. De Buitenring is in één richting enkele uren afgesloten geweest.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

‘Illegale puppyhandelaar actief in Almere’

De gemeente Almere moet snel optreden tegen een illegale puppy-handelaar in de stad. Dat zeggen dierenbeschermingsorganisatie House of Animals en de politieke partij Partij voor de Dieren in Almere. Volgens hen gaat het om verkoper ‘Het Pommetje’, die actief is op Marktplaats. Karen Soeters van House of Animals zegt de verkoper al een tijdje in de gaten te houden. De man vraagt op Marktplaats tussen de duizend en drieduizend euro […]

today19 september 2023 11


0%