Nieuws

Auto met pech staat stil op A6, andere auto botst erop

today15 januari 2024 7

Achtergrond
share close

Door een ongeluk met een stilstaande auto met pech op de A6 bij Almere was er aan het eind van de middag flinke vertraging voor passerend verkeer. Meerdere rijbanen in de richting Amsterdam ware afgesloten. Dat meldt de ANWB. Inmiddels staat er een file van zo’n drie kilometer.

De auto stond rond 15.30 uur midden op de snelweg tussen afslag Stedenwijk en de Hollandse Brug, meldt de politie. Een andere personenauto klapte hier vervolgens achterop. De forse ravage moest vervolgens worden opgeruimd waardoor de rijstroken tijdelijk dicht waren.

Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen. Volgens een politiewoordvoerder is de ambulance wel twee keer naar het ziekenhuis gereden. Van een beknelling was geen sprake, voegt de brandweer toe.

Inmiddels is de weg weer open.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Bibliotheek brengt ode aan hardcore muziek: ‘Jonge en oude fans verbinden’

Hardcorefans opgelet. Er komt een bijzonder evenement naar de Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad. Vrijdag 19 januari wordt een ode gebracht aan de hardcore cultuur. Tijdens het evenement ‘It’s Hardcore Happening’ staan allerlei activiteiten gepland. Eerst wordt de nieuwe film ‘Hardcore Never Dies’ gedraaid. “Het is een film die gaat over de hardcore cultuur in grote steden. In de film wordt de cultuur uitgelegd”, zegt organisator Gilian Mulder. Volgens hem […]

today11 januari 2024 25


0%