Nieuws

Appartementencomplex Highnote feestelijk geopend

today12 oktober 2023 9

Achtergrond
share close

Het appartementencomplex Highnote in het centrum van Almere is woensdag feestelijk geopend. In Highnote zijn 157 appartementen gebouwd, waaronder 66 zogenoemde friendswoningen.

Friendswoningen zijn vernoemd naar de populaire Amerikaanse tv-serie uit de jaren ’90. Het gaat om huurappartementen met twee slaapkamers, twee badkamers, een gezamenlijke woonruimte en keuken. Het idee was dat je er kan samenwonen met bijvoorbeeld een medestudent, vriend, zus of broer.

De woontoren staat tussen het politiebureau en De Voetnoot. Eind 2018 waren omwonenden niet blij toen de bouw van de woontoren werd aangekondigd. Ondernemers in de buurt waren kritisch over de grootte en de hoogte van het complex met 19 verdiepingen.

Alle appartementen van HighNote zijn verhuurd, vooral aan (oud-) Almeerders. De huurprijzen liggen tussen de 600 en 1700 euro per maand.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Peter R. de Vries Foundation: ton voor gouden tip over dood Cassandra

De Peter R. de Vries Foundation looft een beloning van 100.000 euro uit voor de gouden tip over de dood van Cassandra van Schaijk. De Almeerse tiener kwam in 2007, na een avond stappen, niet thuis. Een paar weken later werd haar lichaam gevonden in de Noorderplassen. Ondanks het langdurige onderzoek van de politie en de vele media-aandacht, is nooit opgehelderd hoe zij om het leven is gekomen. Kelly de […]

today11 oktober 2023 8


0%