Nieuws

American Footballers op weg naar finale van Tulip Bowl

today21 juni 2023 144

Achtergrond
share close

De American Footballers van de combinatie Flevo Phantoms uit Almere en het Lelystadse Commanders spelen zondag 25 juni om een plek in de finale om de Tulip Bowl. De play-off wedstrijd tegen het Rotterdamse Trojans wordt in Lelystad afgewerkt.

Omdat de samengesmolten ploeg als eerste in de poule is geëindigd, is het nog twee wedstrijden verwijderd van het Nederlands kampioenschap, de zogenaamde Tulip Bowl.

De wedstrijd wordt aankomende zondag gespeeld op het veld van de Lelystadse Commanders in Lelystad en begint om 15:30 uur.

Finale 9 juli in Haven

Mocht de ploeg winnen dan wordt de tegenstander de winnaar van de andere play-off wedstrijd tussen Lightning Leiden en Arnhem Falcons.

De winnaar van deze wedstrijd speelt op 9 juli in Almere-Haven op het veld van Flevo Phantoms de finale voor de Tulip Bowl.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Baken Park Lyceum wil permanent verbod op mobiele telefoon

Het Baken Park Lyceum in Almere Stad wil de mobiele telefoon verbieden op school. Docenten, ouders én een meerderheid van de leerlingen willen een proef met een verbod op mobiel telefoongebruik na de zomer omzetten in vast beleid. Dat komt omdat het mobieltje als verstorend wordt ervaren, blijkt uit enquêtes en navraag van de school. Een meerderheid van de scholieren vindt het terecht dat er op mobiel telefoongebruik wordt gelet, […]

today21 juni 2023 34


0%