Nieuws

AlmEredivisie komt op televisie

today19 oktober 2023 9

Achtergrond
share close

AlmEredivisie komt op de televisie bij 1Almere. In dit magazine worden de profvoetballers van Almere City op de voet gevolgd tijdens hun eerste seizoen op het hoogste niveau. Tijdens de komende aflevering van aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen NEC van zaterdagavond centraal. 

AlmEredivisie, dat gemaakt wordt door Omroep Flevoland en nu al wekelijks te zien is via de online kanalen van die omroep, zal in de aanloop naar deze uitwedstrijd vrijdagmorgen aanwezig zijn tijdens de laatste training van de Almeerders. City-trainer Alex Pastoor en een speler van Almere City zullen hun bespiegelingen gaan geven over de wedstrijd in stadion De Goffert.

Daarnaast is er tijdens deze aflevering een portret te zien van Jack de Gier. Hij is oud-trainer van zowel Almere City als NEC. “Hij laat zijn vakkundig licht schijnen over de wedstrijd van zaterdag tussen zijn beide oud-clubs”, zegt Martijn de Groot, maker van het programma.

Populariteit Almere City na promotie|
Tijdens deze aflevering van AlmEredivisie wordt ook de populariteit van de club gemeten. “Na de promotie naar de eredivisie op 11 juni is Almere City natuurlijk een stuk populairder geworden in de stad. Wij wilden kijken hoe dat zit in de rest van de provincie. We peilden deze week de meningen bij voetbalvereniging SV Urk”, zegt De Groot.

AlmEredivisie is vanaf aankomende vrijdag wekelijks te zien op 1Almere tv, te zien op Ziggo op kanaal 37, T-Mobile op kanaal 758 en KPN op kanaal 1392.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Overdag afsluiten ingang Almere Centrum werkt volgens NS: minder incidenten

Het aantal incidenten met zwartrijders op het station Almere Centrum en in de trein is door het plaatsen van hekken bij een ingang van het station aanzienlijk afgenomen. Dat meldt de NS. Begin augustus werd de ingang afgesloten om mensen zonder geldig vervoersbewijs zoveel mogelijk op het perron te weren. Zij maakten vaak gebruik van deze ingang door de poortjes te forceren. Omdat de trap relatief weinig gebruikt wordt, is […]

today19 oktober 2023 7


0%