Nieuws

Almere Floats geannuleerd wegens slechte weersvoorspellingen

today20 juli 2023 9

Achtergrond
share close

Almere Floats dat op zaterdag 22 juli en zondag 23 juli zou plaatsvinden op het stadsstrand aan de Esplanade en het Weerwater is vandaag afgelast. De organisatie laat weten dat Almere Floats wegens slechte weersvoorspellingen niet door kan gaan. 

Er waren verschillende activiteiten gepland zoals kanoën, zeilen, suppen, windsurfen, roeien en duiken. Ook konden mensen met hun eigen boot op het Weerwater luisteren naar het muziekfeest van AllyBlijftDrijven.

Volgens de weersvoorspelling gaat het dit weekend regenen en wordt het tussen de 12 en 21 graden. Op zondag kan er zo’n 15,9 mm regen vallen.

Om die reden heeft de organisatie besloten dat het niet veilig genoeg is om Almere Floats door te laten gaan. De organisatie laat weten dat ze na het weekend kijken of het evenement verplaatst kan worden, maar dat de evenementenagenda van Almere al erg vol zit.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almere vindt Hein van der Loo benaderbaar: burgervader en buurman

Burgemeester Hein van der Loo van Almere is een verbinder. Hij is benaderbaar, betrokken, vriendelijk, zichtbaar in de stad en staat open voor gesprek. Dat zeggen vrijwel alle fractievoorzitters in de gemeenteraad. Volgens hen is Van der Loo de burgervader die Almere nodig heeft. Toch uiten sommige fractievoorzitters ook wel wat kritiek. Van der Loo is begin maart geïnstalleerd als opvolger van oud-waarnemend burgemeester Ank Bijleveld, die inviel omdat oud-burgemeester Franc Weerwind […]

today20 juli 2023 6


0%