Nieuws

Almere City FC definitief ook volgend seizoen in Eredivisie

today7 mei 2024 8

Achtergrond
share close

Met nog twee wedstrijden te gaan is het nu zeker! Het aan het begin van dit seizoen tot gedoodverfde degradatiekandidaat gebombardeerde Almere City FC speelt ook in het seizoen 2024/2025 in de Eredivisie. Nummer 16 Excelsior verloor in eigen huis van NEC en kan het team van Alex Pastoor niet meer inhalen.

Volendam en Vitesse zijn al gedegradeerd. SC Heracles, RKC en Excelsior strijden in de laatste twee speelronden om de 16e plek. De ploeg die op die plaats eindigt speelt nacompetitie. Vorig seizoen was dit FC Emmen, dat uiteindelijk door Almere City FC in de nacompetitie uit de Eredivisie werd gewipt.

De Almeerders staan op dit moment op een knappe 13e plaats en spelen komend weekeinde nog uit bij Ajax. Het seizoen wordt zondagmiddag 19 mei in het Yanmar-stadion afgesloten tegen NEC Nijmegen. Weet Almere City FC nog punten bijelkaar te sprokkelen, dan zit er zelfs nog een hogere klassering in.

De wedstrijd tegen NEC is de laatste wedstrijd van succestrainer Alex Pastoor. Daarnaast neemt ook een aantal spelers afscheid van Almere City FC. Hun huurcontract loopt af of contract is niet verlengd.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Vrouw tijdens Koningsdag vermoedelijk mishandeld met boksbeugel

Op het Schipperplein in Almere Centrum heeft tijdens Koningsdag een zware mishandeling plaatsgevonden. Het begon als een opstootje tussen twee groepen jongeren wat eindigde in een zware mishandeling. Het slachtoffer is hierbij vermoedelijk op haar hoofd geslagen met een boksbeugel. De melding kwam rond 17:50 uur binnen bij de politie. Het slachtoffer was aanwezig op het Schipperplein toen de ruzie ontstond. Zij is vervolgens met een hard voorwerp op haar […]

today7 mei 2024 6


0%