Nieuws

Almeerse wint Miss Indian Beauty in de categorie curvy

today4 april 2024 8

Achtergrond
share close

Afgelopen weekend vond de Miss Indian Beauty 2024 plaats. De Almeerse Varsha Kewalbansing won als allereerste de missverkiezing in de categorie curvy. Het doel hiervan is om meer acceptatie van curvy vrouwen te bevorderen.

Tijdens de missverkiezing deden 22 vrouwen mee in de drie categorieën: Miss Teen Indian Beauty, Miss Indian Beauty en Miss Curvy Indian Beauty. Na haar overwinning kreeg Varsha een sjerp omgehangen en werd gekroond door Shandhya Baidjoe, de National Director van de Miss Indian Beauty Pageant.

In september gaan de winnaressen naar Amerika om Nederland daar te vertegenwoordigen tijdens de wereldwijde Miss Indian verkiezing.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Thais restaurant Mallika moet binnen twee weken zijn ontruimd

De uitbaatster van Thais restaurant Mallika op het Stationsplein in Almere Stad moet haar zaak binnen twee weken ontruimen. Dat heeft de rechter bepaald. Verhuurder de Kroonenberg Groep had een kort geding aangespannen, omdat het restaurant een huurachterstand van ruim 33.000 euro heeft. De eigenaresse van Mallika erkende onlangs bij de rechter dat ze de maandelijkse huur van ruim 7000 euro sinds augustus niet altijd heeft kunnen betalen. Volgens haar kwamen er […]

today4 april 2024 12


0%