Nieuws

Almeerse verenigingen werken samen aan concert ‘Sound of Musicals’

today16 januari 2024 8

Achtergrond
share close

De Almeerse verenigingen Almeers Orkest, Muziekvereniging Hubertus en Musical Almere hebben de afgelopen maanden samen aan een concert gewerkt. Dat zullen ze drie keer opvoeren op 20 en 21 januari in Corrosia in Haven. Het concert bevat muziek van verschillende musicals en is daarom ook toepasselijk ‘Sound of Musicals’ genoemd. 

De samenwerking tussen de verenigingen is uniek volgens dirigent John Leenders: “De twee Almeerse orkesten nemen hun eigen speelcultuur mee en inspireren elkaar hiermee.  Vier jaar geleden hebben we deze formule ook al eens toegepast. Dat smaakte naar meer.”

Daarom hebben ze dit jaar weer samengewerkt. Er staan bekende musicalliedjes op het programma. Er is muziek van Les Misérables tot Evita, en van Cats tot Jesus Christ Superstar. Ook wordt er bij sommige nummers gezongen.

Bijna uitverkocht

Het concert is erg populair, want de eerste twee voorstellingen zijn al uitverkocht. De laatste kaarten voor de voorstelling op zondag 21 januari zijn €15 of €7,50 voor jongeren tot en met vijftien jaar. Het publiek is vervolgens om 19:00 welkom om het concert bij te wonen die zondag.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Krakelinggarage wederom deels dicht door werkzaamheden

De Krakelinggarage in Almere Stad zal vanaf maandag 15 januari tot en met 2 februari 2024 doordeweeks gesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden. Er word voor de derde en laatste keer gewerkt aan de sprinklerinstallatie. De installatie zou niet meer goed functioneren, wat een vereiste is voor brandveiligheid. Sprinklerinstallaties moeten namelijk grote hoeveelheden bluswater kunnen sproeien bij brand. Dit gebeurt via spuitmonden die aan de plafonds van de garages zijn gemonteerd. Al […]

today15 januari 2024 4


0%