Nieuws

Almeerse Sharon de Miranda winnaar Flevolandse Zakenvrouw 2023: ‘Zo blij’

today13 juni 2023 49 1

Achtergrond
share close

Sharon de Miranda uit Almere is één van de drie deelnemers die in de prijzen is gevallen tijdens de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing. Als manager van Food Forum in Almere Stad, heeft ze de prijs voor de categorie manager van het jaar ontvangen.

Van de negen genomineerden kwamen er twee uit Almere, waaronder dus De Miranda. “Ik had natuurlijk gehoopt dat ik zou winnen, maar het niet per se verwacht”, vertelt ze. “Toen ik hoorde dat ik gewonnen had viel ik er helemaal stil van en dit is niet iets wat bij mij vaak gebeurt. Ik kon dan ook alleen nog maar juichen en springen”

“Ik was zo blij, vooral omdat ik de afgelopen jaren zo hard gewerkt heb. Om dan de erkenning te krijgen van de jury van een verkiezing als deze, is dan alleen maar geweldig.”

Op de prijs staat waarom De Miranda verkozen is als winnaar. “Er is één punt dat ik het leukst vond om te horen, de jury vindt dat ik met mijn werk een oprechte ambassadeur voor Flevoland ben. Dat is ook iets waar ik erg mijn best voor doe, ik wil met mijn werk graag Flevolandse verhalen vertellen en veel van de provincie laten zien.”

De verkiezing
Dit jaar werd de elfde editie van de verkiezing gehouden. Die wordt elk jaar georganiseerd door het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen om de vrouwen een podium te geven. Door een jury wordt er gekozen welke deelnemers in de prijzen vallen. Dit jaar was oud-burgermeester Annemarie Jorritsma onderdeel van de vijfkoppige jury van de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

‘Huldiging Almere City nog beter dan in mijn dromen’

“Geweldig tevreden”, zo omschrijft Martin Ort van Ondernemersvereniging Stadshart Almere zijn gevoel over het huldigingsfeest voor Almere City FC van maandag op de Esplanade. “Dit is wat je in je droom voorbij ziet komen, dan zie je het ideale plaatje van zo’n huldiging. Maar het is nog beter als dat geworden en ik zeg ook; dit was wel een huldiging op eredivisieniveau.” Zo’n 4.500 bezoekers kwamen af op de huldiging […]

today13 juni 2023 45


0%