Nieuws

Almeerse artiest Sor deelnemer aan nieuwe seizoen Wie is de Mol?

today21 november 2023 32

Achtergrond
share close

Almeerder Sor, die eigenlijk Rosario Mussendijk heet, doet dit seizoen mee aan het bekende televisieprogramma Wie is de Mol?. De muzikant en producer reisde met een groep bekende Nederlanders naar Mexico om daar opdrachten uit te voeren. Hoe het hem is vergaan in het spel is vanaf januari te zien.

Sor won dit jaar twee Edisons voor Beste Album en Beste Hiphop in 2023. Verder deed hij vorig jaar mee aan een ander bekend tv-programma, Maestro. Hij won dat programma en bleek de beste dirigent te zijn uit een groep van acht bekende Nederlanders.

De andere kandidaten van Wie is de Mol? zijn komend seizoen wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, acteur Jeroen Spitzenberger, cartoonist Jip van den Toorn, drag artiest Justin Mooijer, presentator Kees van der Spek, actrice Rian Gerritsen en presentator Tooske Ragas.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Rechter: docente die op examen schreef werd onterecht ontslagen

Een Almeerse docente die eerder dit jaar door het Park Lyceum op straat werd gezet, omdat ze op het vmbo-examen van een leerling iets had toegevoegd, is onterecht ontslagen. Dat heeft de kantonrechter bepaald. Er was geen dringende reden voor het ontslag op staande voet en de school is te haastig te werk gegaan. Het Park Lyceum had volgens de rechter ook kunnen volstaan met een officiële waarschuwing. De docente […]

today20 november 2023 42


0%