Nieuws

Almeerse Angelina maakt podcast over ondernemers in de stad

today22 mei 2024 1

Achtergrond
share close

De Almeerse Angelina Kalijan publiceerde maandag haar eerste podcast-aflevering over ondernemers die in Almere proberen bij te dragen aan saamhorigheid. In ‘Business & Buurt’ laat ze ondernemers van BOON Specialty Coffee en Now’s The Time aan het woord over de uitdagingen die zij tegenkomen bij het opzetten van hun ondernemingen.

“Het viel me op dat eenzaamheidscijfers in Nederland best hoog liggen”, vertelt Angelina. “Er wordt bezuinigd op sociale ontmoetingsplekken. Als de gemeente geen budget heeft om eenzaamheid aan te pakken, moet het initiatief bij de ondernemers vandaan komen.”

Angelina hoopt dat Almeerders er door haar podcast achter komen dat er plekken in de stad zijn waar ze terecht kunnen als ze behoefte hebben aan sociale interactie of het organiseren van een evenement.

De afleveringen zijn te beluisteren via deze link.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Petitie voor het afbouwen van Kasteel Almere: ‘Van het lelijke eendje een mooie zwaan maken’

De Almere Partij is een petitie gestart voor het afbouwen van Kasteel Almere. Ze will dat het bestemmingsplan wordt aangepast en dat er woningbouw komt. “Al meer dan 20 jaar is de aanblik van Kasteel Almere een schandvlek voor onze stad”, schrijft de petitionaris. De bouw van Kasteel Almere ligt al sinds 2002 stil. “Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen en van het lelijke eendje […]

today22 mei 2024 8


0%