Nieuws

Almeerder Sesay tweede op de 110 meter horden bij Nederlands Kampioenschap

today31 juli 2023 29

Achtergrond
share close

Op de 110 meter horden heeft atleet Jamie Sesay uit Almere zondag zilver gehaald. Hij voltooide de race met een tijd van 14,05.

De atletiekwedstrijd vond plaats op de atletiekbaan in Breda en kende een moeilijke start, met drie valse starts voordat er eindelijk goed gestart kon worden. Sesay eindigde achter de Nederlands kampioen Timme Koster. Hij klokte een tijd van 13,82 op de baan van AV Sprint.

Youri Fransen uit Zeewolde pakte brons bij de meerkamp. De atleet van GACH uit Hilversum haalde in totaal 6969 punten. Het goud op de meerkamp ging naar Lauri Hulleman. De atleet had in totaal 7253 punten.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Politie in Buiten ziet toename van Toyota-diefstallen

Vorige week zijn in één nacht drie auto’s van het type Toyota RAV4 gestolen in Almere Buiten. Dat meldt wijkagent Wim Knol. Hij waarschuwt voor een toename van het aantal diefstallen van RAV4’s. Het gaat om een landelijk probleem, zegt de agent. De politie tast in het duister waarom de RAV4 zo populair is. Knol vermoedt dat de edelmetalen of katalysator geliefd zijn maar zeker weten doet hij het niet. […]

today31 juli 2023 36


0%