Nieuws

Almeerder genomineerd voor Boekverkoper van het Jaar

today12 mei 2023 35

Achtergrond
share close

De Almeerse boekhandelaar Eric Herni van The Read Shop in Almere Haven is genomineerd voor Boekverkoper van het Jaar.

De Almeerse boekverkoper is nu voor de derde keer genomineerd, maar heeft de titel nog niet weten te bemachtigen. “Als kleine boekwinkel leg je het in principe af tegen de grote winkels. Maar ik wil toch een poging wagen voor mijn winkel in Almere Haven”, laat Herni weten in een bericht op LinkedIN. Samen met 21 andere kandidaten is Herni genomineerd. Hij is daarmee de enige boekverkoper uit Flevoland die op de lijst staat.

In 2013 nam Herni de boekenwinkel over en hielp het uit een faillissement van de vorige eigenaar. Naast zijn werk in The Read Shop, schrijft Herni ook regelmatig columns. Of dat allemaal genoeg is voor het dragen van de titel moet nog duidelijk worden.

Op 2 juni wordt bekend wie er doorgaan naar de finale. De meest enthousiaste en servicegerichte boekhandelaar krijgt op op 28 augustus een bokaal uitgereikt door de vakjury.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Studenten, Floriade-vrijwilligers en hulpverleners: dit zijn de genomineerden voor de Walk of Fame tegel 2022

Ieder jaar kunnen inwoners van Almere onderwerpen of personen inbrengen en stemmen op de onderwerpen die op de tegels van de Walk Of Fame komen te staan. In september wordt bekendgemaakt wie de 49etegel krijgt. De genomineerden voor de Walk of Fame 2022 zijn, lees hieronder waarom ze volgens de indieners genomineerd zijn : 1. Stichting Wensjes Stichting Wensjes is een non-profit organisatie die met veel vrijwilligers noodhulp biedt aan Almeerse […]

today12 mei 2023 57


0%