Nieuws

AAP zoekt vrijwilligers: ‘Je krijgt ontzettend veel waardering’

today21 september 2023 5

Achtergrond
share close

Stichting AAP, de Almeerse opvang voor exotische zoogdieren, is hard op zoek naar vrijwilligers. Zo zoeken ze onder andere mensen die rondleidingen kunnen verzorgen door de opvang. En dat kost je best wat tijd, maar “je krijgt ontzettend veel waardering”, zegt Elise Velthuis, vrijwilliger van AAP.

De meeste vrijwilligers die eenmaal begonnen zijn, blijven dan ook heel lang zegt Velthuis. Iedereen die er werkt heeft een hart voor dieren en is gemotiveerd. Ze noemt de bijdrage die mensen leveren “waardevol werk.”

“Je ziet letterlijk wat we voor deze dieren kunnen doen. Hoe ze opknappen nadat ze gehavend binnenkomen en weer helemaal opbloeien”, zegt Velthuis. AAP zoekt naast rondleiders ook dierverzorgers en allerlei andere vrijwilligers die zich in willen zetten voor de dierenopvang.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeers huis vol met drugs, OM eist celstraf tegen eigenaresse en vriend

De officier van justitie heeft woensdag dertig maanden cel geëist tegen een 41-jarige Lelystedeling. De man zou vorig jaar onder meer een paar kilo drugs, ruim 93.000 euro aan contanten en duizenden stuks professioneel vuurwerk hebben verstopt in het huis van zijn vriendin. Zijn vriendin, een 33-jarige Almeerse, hoorde een jaar cel waarvan 350 dagen voorwaardelijk tegen zich eisen. Volgens de aanklager moet de vrouw hebben geweten van de illegale […]

today21 september 2023 7


0%