Nieuws

Aanhoudingen in Almere voor illegale tv-dienst met 10.000 zenders

today24 mei 2023 15 1

Achtergrond
share close

Eén of meerdere Almeerders zijn dinsdag aangehouden vanwege betrokkenheid bij het verkopen van een illegale tv-dienst. Met een kastje en een abonnement konden mensen voor 10 euro per maand illegaal films en series kijken van verschillende streamingsdiensten en 10.000 tv-zenders.

De woningen van de verdachten en meerdere bedrijfspanden zijn doorzocht.Op de Vlaardingenstraat bij Electrostore 24 in Almere zijn dinsdagmiddag vrachtwagens volgeladen met in beslag genomen goederen.

Bij de goederen zaten onder andere tv-schermen. Bij de actie van de FIOD (opsporingsdienst van financiële en fiscale criminaliteit) is onder meer beslag gelegd op bankrekeningen, vijf auto’s, computerapparatuur en grote hoeveelheden contant geld.

De IPTV-aanbieder werd dinsdag offline gehaald waardoor honderdduizenden tv’s in Nederland op zwart gingen.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

QR-codes Walk of Fame linken naar niets, gemeente Almere plakt nieuwe

De gemeente Almere gaat de QR-codes op de tegels van de Walk of Fame in Almere vervangen. De links op de oude codes doen het al een tijd niet meer. Woensdag gaat de gemeente nieuwe stickers op de tegels plakken. De codes waren aangebracht om de geschiedenis van Almere te vertellen, aan de hand van gebeurtenissen en markante inwoners. Door de codes met de telefoon te scannen, konden bezoekers van […]

today24 mei 2023 27


0%