uncategorized

today10 mei 2023 4

Achtergrond
share close

Hey,

Dus, waarom zou mijn moeder, die absolute powervrouw, getrakteerd moeten worden op een privé wellness arrangement? Nou, hier is waarom:

Inzet: Ze is altijd 100% bezig, voor ons, haar werk, de hele boel. Ze verdient het om eens te chillen zonder zorgen. Een privé wellness arrangement is daar perfect voor.
Power: Ze is als een superheld, altijd vechtend tegen de uitdagingen van het leven. Maar zelfs superhelden hebben hun rust nodig. Tijd voor haar om te ontspannen en op te laden.
Balans: Ze is altijd zo druk. Een beetje zen-tijd zou haar goed doen. Een privé wellness arrangement geeft haar de kans om te ontsnappen aan de hectiek en helemaal tot rust te komen.
Gezondheid: Ze is altijd bezig met gezond zijn en blijven. Een wellness arrangement is niet alleen chill, maar het is ook goed voor je. Minder stress, beter slapen, dat soort dingen.
Dankbaarheid: Last but not least, dit is mijn manier om “dank je wel” te zeggen. Ze heeft zoveel voor ons gedaan en verdient een beetje verwennerij.
Dus ja, daarom verdient mijn moeder, die absolute powervrouw, een privé wellness arrangement. Het is het minste wat we kunnen doen om haar te laten zien hoeveel we van haar houden en waarderen.

Grtjes Thijn

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Fractievoorzitter CDA Almere treedt tijdelijk terug

Nienke Nieuwenhuizen legt tijdelijk haar functie neer als fractievoorzitter van het CDA in Almere. Reden voor het tijdelijke vertrek zijn privéomstandigheden, meldt de partij. “Dit is geen lichtzinnig genomen besluit, maar helaas nu nodig”, zegt Nieuwenhuizen. Kees Sanderse neemt tijdelijk het fractievoorzitterschap over, terwijl fractie-assistent Lisette de Block tijdens deze periode als raadslid actief zal zijn. Nieuwenhuizen verwacht in september weer terug te keren.

today10 mei 2023 106


0%