uncategorized

today8 juni 2024 3

Achtergrond
share close

Mijn straat is het leukste omdat we met de feestdagen en tijdens evenementen alles versieren en ook proosten met oud en nieuw op een mooi en vooral een gezond nieuwjaar. Tijdens kerst hangt de straat vol met lichtjes en komen er vele bewoners uit de Noorderplassen een kijkje nemen. Onze straat is echt een begrip in de wijk.

Onze straat heeft ook een zaalvoetbalteam opgezet waar een aantal mannelijke bewoners in meespelen.

Onderling gaan we allemaal gezellig met elkaar om en helpen elkaar in goede en slechte tijden. Een gezellige bbq met z’n allen zeggen wij ook geen nee tegen. Ook hebben wij voor de veiligheid van een ieder omdat er jong en oud in onze straat/blok woont een defibrillator (AED) aangeschaft. Veiligheid en gezondheid voor alles.

Onze straat verdient deze schitterende prijs en we gaan duimen dat we geluk hebben en kunnen genieten met z’n allen met een fantastisch feest aangeboden door EASY FM.

Jullie zouden echt moeten komen kijken hoe fantastisch wonen is op de Bramzeil.
En hoe apart onze straat is.
Een apart stukje in de Noorderplassen in Almere.
Ik heb een foto toegevoegd hoe wij onze mooie straat Bramzeil in Almere hebben versiert voor het EK en hopelijk dat Nederland gaat winnen.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

uncategorized

Wij wonen in het. Derde deel van de Julistraat ter hoogte van speeltuin Tijdpad. Daar hebben wij wel eens leuke feestjes en gezellige dingen gedaan voor jong en oud. Dit deel zijn de mensen zeer betrokken met elkaar is rustig deel en staan voor elkander klaar als het moet. Een feestje zou zeer op zijn plaats zijn.

today6 juni 2024 1


0%