uncategorized

today13 juni 2023 4

Achtergrond
share close

Op 11 jarige leeftijd ben ik komen wonen aan de harpstraat almere samen met mijn ouders en broertje, naast mij woonden mijn tante en neefjes.
Inmiddels ben ik 36 en woon ik zelf ook weer in de harpstraat met mijn gezin, met daarnaast mijn tante en daarnaast mijn ouders. Aan de andere kant van mij wonen de opa en oma van mijn neefjes en daarnaast woont mijn neef met vrouw en kinderen.

Aan de achterkant van ons huis is een hofje onze speeltuin. 20 jaar geleden heb ik, na een handtekeningen actie een prachtige speeltuin kunnen realiseren, waar tot vorig jaar 14 juni op nationale buitenspeeldag onze speeltuin werd weggehaald door 2 bulldozers en wij achterbleven met een modder ravage. Alle kindjes zijn verdrietig, het was een ontmoetingsplek voor alle buurtkinderen, er hangt een AED er is een kapsalon aanwezig, nationale burendag word gevierd en er staat regelmatig een springkussen voor de kinderen.

Al een jaar zijn we bezig met de gemeente Almere voor een nieuwe speeltuin. Vandaag na ons zoveelste gesprek hebben we de belofte gekregen dat we binnen nu en 2 maanden een nieuwe speeltuin krijgen en hier zijn we heel erg blij mee vooral voor kindjes!!

We hebben heel veel hulp gehad van Thon Theunis van de politieke partij OPA.

Omdat hij ook aanwezig is bij onze burendag in September zou het ontzettend mooi zijn dat als extraatje EASY FM ons zal steunen voor al het harde werk en dan met name Thon theunis die dit allemaal op vrijwillige basis heeft gedaan.

Groetjes!

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse Sharon de Miranda winnaar Flevolandse Zakenvrouw 2023: ‘Zo blij’

Sharon de Miranda uit Almere is één van de drie deelnemers die in de prijzen is gevallen tijdens de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing. Als manager van Food Forum in Almere Stad, heeft ze de prijs voor de categorie manager van het jaar ontvangen. Van de negen genomineerden kwamen er twee uit Almere, waaronder dus De Miranda. “Ik had natuurlijk gehoopt dat ik zou winnen, maar het niet per se […]

today13 juni 2023 67 1


0%