Huidig liedje

Huidige show

Huidige show

Background

Zondag

Non Stop

00:00Zondag

Easy-FM-Non-Stop

00:00Zondag

De meest relaxte muziekmix - non stop

Learn more

EASY Weekend

09:00Zondag

Easy-FM-Dj'-Luc-de-Rooij-large

09:00Zondag

met Luc van Rooij[...]

Learn more

EASY Weekend

13:00Zondag

Easy-FM-Martin-Stoker

13:00Zondag

met Martin Stoker[...]

Learn more

Brandend Verlangen

17:00Zondag

17:00Zondag

Presentatie: Pascal FredrikEen vermakelijke radiotalkshow waarin Pascal Fredrik in gesprek gaat met gasten, die succesvol zijn in wat ze doen vanuit hun passie. Elke donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur schuiven er ondernemers, ambitieuze professionals, artiesten, sporters of andere toppers aan tafel bij Pascal in het Glazen Huis. In het interview worden er handvatten gedeeld op praktische wijze, zodat ze de volgende dag direct kunnen worden toegepast. Van afvallen tot succesvol ondernemen of hoe bekendheden in de sport of muziek de top hebben bereikt. Herkenning, plezier en inspiratie… En dat iedere donderdagavond met Brandend Verlangen.

Learn more

Liefde voor Muziek

19:00Zondag

Easy-FM-Dj's-Edvard-Niessing

19:00Zondag

Met Edvard Niessing[...]

Learn more

De Raymannetjes

20:00Zondag

Easy-FM-de-raymannetjes3

20:00Zondag

Alhoewel Jörgen Raymann werd geboren in Nederland groeide hij op in Suriname. In Nederland studeerde hij economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was daar lid van de interfacultaire cabaretgroep. Na de studie ging hij terug naar Suriname. Daar runde hij een tijdje zijn eigen restaurant, waar hij per maand meerdere keren diners voor cabaretiers verzorgde.Sinds 1999 is Raymann actief op de Nederlandse televisie. Hij presenteerde het televisieprogramma Zo:Raymann (eerder bekend als Raymann is Laat) en The Comedy Factorybij de NPS en later de NTR. Ook treedt hij op in het theater.Sinds 2005 is Raymann ambassadeur van Unicef, evenals Trijntje Oosterhuis, Edwin Evers, Sipke Jan Bousema, Monique van de Ven en Paul van Vliet. In 2007 startte hij het project Verder leren dan je neus lang is, naar aanleiding van de verhoging van de leerplichtige leeftijd tot 18 jaar. Raymann is lid van het comité van aanbeveling van de Stichting Kunstwerken Leo Glans.In 2011 speelde hij een klein rolletje in de Engelstalige actiefilm Amsterdam Heavy.Op 21 augustus 2012 werd hij door vredesorganisatie IKV Pax Christi benoemd tot Minister van Vrede.[1]Sinds 2019 presenteert hij De Ochtend Show to go van het AD en de zeven aangesloten regionale titels van De Persgroep.

Learn more

CANDLELIGHT

22:00Zondag

Easy-FM-Jan-van-Veen-candlelight

22:00Zondag

Jan van Veen begon zijn radiocarrière in 1964 aan boord van het populaire zendschip Radio Veronica. Samen met onder andere Joost den Draaijer (Willem van Kooten), Rob Out en Lex Harding moest er 24 uur per dag 7 dagen per week radio worden gemaakt, hetgeen in die tijd een hele uitdaging was. Jan presenteerde onder andere de programma’s ‘De Gouden Discotheek’, ‘Jan en Alleman’, ‘Hits uit Zee’ en de Top 40. Een uit de hand gelopen grap met het voorlezen van een liefdesgedicht leidde tot een stapel ingezonden brieven en gedichten. Dat werden al snel postzakken vol en langzamerhand ontstond het fenomeen Candlelight. Begin jaren zeventig waren Van Kooten en Van Veen verantwoordelijk voor de start van Radio Noordzee, eveneens een zeezender. Na een paar maanden (kort na de bomaanslag in 1971) maakte Jan de overstap naar Radio 3. “De AVRO maandag” was al snel de best beluisterde dag op Radio 3. Jan van Veen presenteerde vele populaire programma’s waaronder Candlelight. Jan van Veens stem was bovendien veelvuldig te horen in reclamespots en als voice-over op grammofoonplaten. Candlelight groeide in die tijd tot een fenomeen. Wekelijks zat er een trouwe schare luisteraars gekluisterd aan de radio.Na een lange periode bij de AVRO op Radio 3, maakte Jan in 1991 een overstap naar Sky Radio. Nu komt Candlelight terug op EASY 95.5 FM. Vanaf 9 februari 2020 te beluisteren op zondagavond van 22.00 tot 24.00, via de website easyfm.nl, wereldwijd via de gratis app en op FM 95.5 Mhz.

Learn more