Nieuws

Zo gaan de nieuwe appartementen aan de Sluiskade eruitzien

today16 februari 2023 49

Achtergrond
share close

De bouw van de 32 nieuwe woningen aan de Sluiskade in Almere Haven gaat volgende week van start. In 2024 zal de woningcorporatie Alliantie de woningen opleveren.

Het gaat om huurwoningen in het middensegment. De woningen zijn dus beschikbaar voor huurders met een inkomen tussen de €36.363 en €58.750. Huurders van de Alliantie die een sociale huurwoning achterlaten, krijgen voorrang.

Het boemerangvormige complex naast de Sluisgarage wordt zes verdiepingen hoog. Elk huis heeft twee slaapkamers, een buitenruimte en is ongeveer 90 vierkante meter groot. Daarnaast kijken alle woningen uit op een binnentuin.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Energiespecialist Alfen groeit snel en breidt uit

Energiespecialist Alfen uit Almere is vorig jaar sterk gegroeid, onder meer door de grote vraag naar de infrastructuur voor laadpalen voor elektrische auto’s. De omzet steeg tot 439,9 miljoen euro, 76 procent meer dan in 2021. Het nettoresultaat was 54,4 miljoen euro (+146 procent). Het zijn de beste cijfers ooit, aldus Alfen, dat ook voor dit jaar een flinke groei verwacht. Alfen profiteert vooral van de overgang naar elektrisch rijden in Europa. […]

today16 februari 2023 24


0%