Nieuws

VVD-raadslid Koelman stopt na een jaar: ‘rust en bezinning nodig’

today21 maart 2023 42

Achtergrond
share close

VVD-raadslid Mark Koelman stopt ermee. In een brief aan de voorzitter en de griffier biedt hij zijn ontslag aan. De combinatie van werk, studie en zijn privéleven vragen meer van hem dan hij dacht, schrijft hij in zijn ontslagbrief.

“Mijn lichaam heeft aangegeven rust en bezinning nodig te hebben, daar geef ik nu gehoor aan”, zegt Koelman. Mark Koelman heeft ongeveer een jaar in de Almeerse raad gezeten en had onder andere sport, afval en financiën in zijn portefeuille.

Vanaf aanstaande donderdag neemt Willem Knemeijer de plek in van Koelman, dat heeft de Almeerse VVD-fractie bekendgemaakt.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Almeerse studenten gaan op de fiets naar Parijs voor goed doel

Op de fiets naar Parijs binnen 24 uur. Dat zijn twee Almeerse studenten van plan. Daan Cuyvers (21) en Robin Klein Boonschate (19) van Hogeschool Windesheim willen de fietstocht in mei afleggen. Met deze actie willen ze geld ophalen voor het Prinses Maxima Centrum, een ziekenhuis gericht op kinderen met kanker. De studenten kregen op school de opdracht om iets te doen met een grote sociale impact. De groep van […]

today21 maart 2023 33


0%