Huidig liedje

Current show

Current show

Background

Team Members

Vrijdag
19.00-20.00 uur
Sportradio Easy FM
Jonathan Baij

Hij begon bij de radiopiraat Radio Groeistad en zeezender Radio Monique. Later werkte hij onder meer van 23 oktober 1987 tot 26 september 1989 voor de VARA op Radio 3; waar hij op de VARA dinsdag tussen 16:00 en 18:00 uur de Verrukkelijke 15 presenteerde. Per 1 oktober 1989 vertrok Van Rooij naar de op te richten commerciële tv zender van Joop van den Ende: TV10 om er een popprogramma op tv te presenteren. Nadat de plannen voor deze zender uiteindelijk niet doorgingen omdat de zender werd verboden, zat Van Rooij een tijd zonder werk. Hij keerde in juni 1990 terug bij de NPO om bij de AVRO op Radio 3 op de AVRO maandag tussen 6:00 en 9:00 uur de ochtendshow te presenteren. Na de laatste uitzending op 30 september 1991 vetrok hij naar Power FM en later werkte hij nog voor RTL Rock Radio, Kink FM en Hitradio Veronica. Tot november 2013 was Van Rooij te horen op Radio Veronica, waar hij het programma Luc is Los presenteerde. Van Rooij is regelmatig op televisie te horen geweest als voice-over. Hij was vanaf 1 september 1995 tot mei 2004 een aantal jaren de stem van de tv-zenders Veronica en Yorin. Daarnaast sprak hij de voice-over in voor een aantal televisieprogramma's, waaronder de eerste 2 seizoenen van Big Brother. In november 2011 werd de ziekte kanker vastgesteld bij Van Rooij. In juni 2012 keerde hij weer terug op de radio bij Radio Veronica. Met het ingaan van de nieuwe programmering van Radio Veronica in november 2013 heeft de zender afscheid genomen van Van Rooij. Sinds 2 december 2013 maakt Van Rooij iedere werkdag een programma op GoudaFM, eerst rond lunchtijd, medio 2015 in de morgen. Sinds 27 mei 2014 was hij ook te horen op KX Radio. Per 8 juni 2015 presenteert Van Rooij een programma op werkdagen van 15:00 tot 18:00 uur op Feel Good Radio. Daarnaast is hij actief op de online-radiozender van Formule 1-presentator Olav Mol: GrandPrixRadio.nl. Na de lancering van Ice Radio in oktober 2017 was Van Rooij daar te horen tot medio april 2018. Momenteel is hij ook nieuwslezer bij WNC.

soon more info

Vanaf september gaat Jörgen Raymann wekelijks een radioprogramma presenteren op EASY FM. De cabaretier en presentator blijft te horen op BNR nieuwsradio met 'Ask Me Anything', maar zal in zijn woonplaats Almere, samen met zijn vrouw Sheila, achter de microfoon kruipen. De liefde voor radio is groot bij Jörgen Raymann. In Suriname, het land waar hij opgroeide, maakte hij al programma’s voor Radio 10 Magic FM. In het programma op EASY FM kan hij de muziek draaien die hij mist op de radio, met Latin invloeden. Sheila verzorgt de muziek terwijl Jörgen zijn gasten interviewt. Het programma "De Raymannetjes" wordt op zondag uitgezonden op EASY FM tussen 19.00-20.00 uur.

Caroline in 't Veld is muzikant (accordeonist en vocalist). Ze brengt op dit moment met haar band een nieuwe cd uit en is maatschappelijk zeer actief. En dat terwijl ze afgekeurd is: Caroline kampt met een voortschrijdende visuele handicap. Over haar leven zegt in 't Veld: 'Ik ben half Oostenrijks, half Braziliaans en door mijn adoptie in Nederland terechtgekomen. Eenmaal bij mijn adoptieouders, leken alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze jeugd. Niets bleek minder waar. Op m'n tweede verloor ik mijn eerste adoptievader, op mijn elfde verloor ik mijn tweede adoptievader. In mijn puberteit kreeg mijn adoptiemoeder heftige depressies, wat zich doorontwikelde in vroege dementie. Ondanks alles weet ik: dit is mijn weg'.

Rosa's liefde voor soul, r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance gaat al heel ver terug. Geboren in Afrika en met een gigantische platencollectie van haar vader in huis, heeft ze al vroeg allerlei muziek gehoord, maar zodra ze soul hoorde wist ze... dit is het! Rosa heeft gewerkt voor vele zenders in binnen en buitenland, van jazz programma's tot queer radio. Ze heeft momenteel ook een programma op pinqradio.com genaamd The Champagne Room waarin ze haar diverse muzikale stijlen kwijt kan. Een klein overzicht: radio shows voor Trijaya FM (Indonesie), New Dance Radio, Slam FM, Sun FM, Q the Beat, Pinq Radio. En ook station calls for: Arrow Classic Rock, Colorful Radio, New Dance Radio, Trijaya FM. Daarnaast werkt ze ook als DJ duo 'Double G' op festivals en feesten zoals Milkshake, Lovedance, Transformer, YARRR!, Girl Drop, Wijntheater, Tolhuistuin, Valtifest, KingsNight & KingsDay at Homomonument, Club YOLO, Beurs van Berlage etc.

DJ-Ro(Ronald de Bies) is op 13-jarige leeftijd begonnen met het draaien van vinylplaten op de platenspelers van zijn vader. Na veel oefenen en een paar kapotte pickupnaalden verder, lukte de allereerste beatmatch. A talent was born! Hij werd op dat moment dan ook vaak gevraagd om te draaien op feesten van vrienden en kennissen, maar zijn dj-talent werd pas echt ontdekt, nadat hij een mix-contest had gewonnen. Door zijn talent, passie voor muziek en uit liefde voor het vak, groeide hij uit tot een volwaardig allround dj en draaide hij op diverse evenementen. In 2014 startte hij zijn eigen bedrijf, DJ-Ro’s Drive-In Show en de teller staat momenteel op meer dan 150 gigs per jaar. Hij draait van top-40 tot guilty pleasures of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of gala, DJ-Ro does it all.

Enthousiasme, passie, beleving en nieuwsgierigheid. Het zijn zijn de eigenschappen waarmee ik een energieke radioshow wil neerzetten op Easy FM. Mijn naam is Jordy Haak, geboren op 22 mei 1989 te Amsterdam. Ik ben echter al mijn hele leven woonachtig in Almere, de stad waar ik trots op ben. Als fervent sportliefhebber zie ik het als een prachtige uitdaging om presentator en verslaggever te zijn voor Easy FM Sport. ‘Sportminded’ is de term die het beste bij mij past. Van voetbal tot wielrennen, van tennis tot Amerikaanse sporten. Ik kan er helemaal in opgaan. Dat enthousiasme en die passie wil ik graag overbrengen op de luisteraar. Hoe mooi is het om knappe sportprestaties van Almeerders onder de aandacht te brengen bij stadsgenoten?! Als freelance journalist voor Telesport (De Telegraaf) en 'content creator' bij Almere City FC ben ik reeds bekend met het journalistieke landschap. Het presenteren van een radioshow zie ik als een uitdagende vervolgstap. Easy FM Sport wordt gepresenteerd vanuit de glazen studio in het hart van Almere, maar ook live langs de lijn. Wanneer de voetbalcompetities weer van start gaan zijn zowel de thuis- als uitwedstrijden van Almere City FC live te volgen bij ons op de radio!

Mijn naam is Stefan Brau geboren op 18 juli 1977. Sinds jonge leeftijd bezig met alles dat met geluid te maken heeft. Via het standaard traject, piraten naar lokale omroep enzovoorts, ben ik verder gekomen in de mediawereld om uiteindelijk fulltime voice-over en programmamaker te worden. Op dit moment kun je me op verschillende andere radiozenders in de randstad horen. Ook heb ik gewerkt voor RTL Nederland, 100% NL, Radio 8 FM, Hot Radio, Stadradio Rotterdam en Den Haag, City FM en vele andere radiozenders. Ik heb een hekel aan dingen die niet mogelijk zijn omdat standaard procedures in de weg zitten. Voor mij geldt dat ik altijd creatief omga met de uitdagingen van alle dag. In principe is alles mogelijk maar soms moet je even ‘omdenken’ Een spreuk die mij past is: je mag ook ‘nee’ zeggen zonder uitleg te geven. Ik ben een echte ‘pleaser’ geweest en vond het moeilijk om mijn mening te geven. Tot ik het woord ‘nee’ leerde uitspreken. In het begin moeilijk, maar al snel pluk je er de vruchten van. Zonder humor kom ik de dag niet door. Ik hou van een geintje en een grap en grol. Mensen die te serieus in het leven staan zouden het moeilijk vinden om met mij om te gaan en vice versa. Het leven is soms al serieus genoeg dus geniet van de dag. Dat genieten kan ook bij Easy FM. Ik presenteer elke werkdag @work op Easy FM waarin ik al mijn favoriete tracks mag draaien. Mijn muzieksmaak is gewoon niet te doen. Zo breed. Ik kan daarom ook geen specifieke tracks noemen.

Een vermakelijke radiotalkshow waarin Pascal Fredrik in gesprek gaat met gasten, die succesvol zijn in wat ze doen vanuit hun passie. Elke donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur schuiven er ondernemers, ambitieuze professionals, artiesten, sporters of andere toppers aan tafel bij Pascal in het Glazen Huis. In het interview worden er handvatten gedeeld op praktische wijze, zodat ze de volgende dag direct kunnen worden toegepast. Van afvallen tot succesvol ondernemen of hoe bekendheden in de sport of muziek de top hebben bereikt. Herkenning, plezier en inspiratie… En dat iedere donderdagavond met Brandend Verlangen.

Jan van Veen begon zijn radiocarrière in 1964 aan boord van het populaire zendschip Radio Veronica. Samen met onder andere Joost den Draaijer (Willem van Kooten), Rob Out en Lex Harding moest er 24 uur per dag 7 dagen per week radio worden gemaakt, hetgeen in die tijd een hele uitdaging was. Jan presenteerde onder andere de programma’s ‘De Gouden Discotheek’, ‘Jan en Alleman’, ‘Hits uit Zee’ en de Top 40. Een uit de hand gelopen grap met het voorlezen van een liefdesgedicht leidde tot een stapel ingezonden brieven en gedichten. Dat werden al snel postzakken vol en langzamerhand ontstond het fenomeen Candlelight. Begin jaren zeventig waren Van Kooten en Van Veen verantwoordelijk voor de start van Radio Noordzee, eveneens een zeezender. Na een paar maanden (kort na de bomaanslag in 1971) maakte Jan de overstap naar Radio 3. “De AVRO maandag” was al snel de best beluisterde dag op Radio 3. Jan van Veen presenteerde vele populaire programma’s waaronder Candlelight. Jan van Veens stem was bovendien veelvuldig te horen in reclamespots en als voice-over op grammofoonplaten. Candlelight groeide in die tijd tot een fenomeen. Wekelijks zat er een trouwe schare luisteraars gekluisterd aan de radio. Na een lange periode bij de AVRO op Radio 3, maakte Jan in 1991 een overstap naar Sky Radio. Nu komt Candlelight terug op EASY 95.5 FM. Vanaf 9 februari 2020 te beluisteren op zondagavond van 22.00 tot 24.00, via de website easyfm.nl, wereldwijd via de gratis app en op FM 95.5 Mhz.

Martin Stoker, de stem van RTL7, gaat vanaf 6 januari het middagprogramma op EASY 95.5 FM presenteren. Momenteel maakt Martin nog programma's voor RTL Darts Radio, voorheen RTL Lounge Radio. Arno van Boven, programmaleider van EASY FM is blij met de komst van Martin Stoker. Een prachtige stem die perfect past bij het Soft AC format van EASY FM en een ervaren presentator. We bouwen rustig door aan een mooi nieuw radiostation met een Relaxte Muziekmix.