Huidig liedje

Huidige show

Huidige show

Background

Team Members

Tom Jacobs…, geboren en getogen in Haarlem. 7 mei 1965 zag hij het levenslicht. In 2008 verhuisde hij naar Almere – Flevoland. Tom is een radiomaker in hart en nieren, dit begon al heel vroeg. Als er in de jaren 80  een piraat van de grond kwam dan kon je Tom daar ook vinden. Inmiddels diverse lokale radio stations verder draait hij nu voor Radio Demerstad in België en bij Easy 95.5 FM in Almere. 

Hij begon bij de radiopiraat Radio Groeistad en zeezender Radio Monique. Later werkte hij onder meer van 23 oktober 1987 tot 26 september 1989 voor de VARA op Radio 3; waar hij op de VARA dinsdag tussen 16:00 en 18:00 uur de Verrukkelijke 15 presenteerde. Per 1 oktober 1989 vertrok Van Rooij naar de op te richten commerciële tv zender van Joop van den Ende: TV10 om er een popprogramma op tv te presenteren. Nadat de plannen voor deze zender uiteindelijk niet doorgingen omdat de zender werd verboden, zat Van Rooij een tijd zonder werk.Hij keerde in juni 1990 terug bij de NPO om bij de AVRO op Radio 3 op de AVRO maandag tussen 6:00 en 9:00 uur de ochtendshow te presenteren. Na de laatste uitzending op 30 september 1991 vetrok hij naar Power FM en later werkte hij nog voor RTL Rock Radio, Kink FM en Hitradio Veronica. Tot november 2013 was Van Rooij te horen op Radio Veronica, waar hij het programma Luc is Los presenteerde.Van Rooij is regelmatig op televisie te horen geweest als voice-over. Hij was vanaf 1 september 1995 tot mei 2004 een aantal jaren de stem van de tv-zenders Veronica en Yorin. Daarnaast sprak hij de voice-over in voor een aantal televisieprogramma's, waaronder de eerste 2 seizoenen van Big Brother.In november 2011 werd de ziekte kanker vastgesteld bij Van Rooij. In juni 2012 keerde hij weer terug op de radio bij Radio Veronica. Met het ingaan van de nieuwe programmering van Radio Veronica in november 2013 heeft de zender afscheid genomen van Van Rooij.Sinds 2 december 2013 maakt Van Rooij iedere werkdag een programma op GoudaFM, eerst rond lunchtijd, medio 2015 in de morgen. Sinds 27 mei 2014 was hij ook te horen op KX Radio. Per 8 juni 2015 presenteert Van Rooij een programma op werkdagen van 15:00 tot 18:00 uur op Feel Good Radio. Daarnaast is hij actief op de online-radiozender van Formule 1-presentator Olav Mol: GrandPrixRadio.nl. Na de lancering van Ice Radio in oktober 2017 was Van Rooij daar te horen tot medio april 2018. Momenteel is hij ook nieuwslezer bij WNC.

Niessing begon in 1966 bij AVRO's jeugdomroep Minjon. Een dag na het beëindigen van zijn diensttijd begon hij op 26 mei 1970 bij de KRO, waar hij 22 jaar werkte als radio- en televisieomroeper, dj, regisseur, muzieksamensteller en presentator. Bekende programma's van hem zijn Pep op Drie, Van Twaalf tot Twee, In Antwoord op uw schrijven, Niemandsland en Goal. In 1991 werd Niessing programmaleider bij Radio Noordzee Nationaal. Na een korte tijd voor het ANP nieuws gelezen te hebben, was hij van 1994 tot 1997 het gezicht van het RTL Nieuws.Tussen 1997 en 2000 was hij presentator en nieuwslezer bij de regionale omroep RTV West. Vanaf 1998 was Niessing werkzaam bij Okay FM — het latere Radio 192 — tot deze zender in 2004 failliet ging. Hier presenteerde hij Koffietijd en Van Twaalf tot Éen-Negen-Twee. In 2004 werd Niessing door TROS Radar uitgeroepen tot 'meest irritante reclamepersoon' van 2003 vanwege een reclameboodschap voor Frisia, onderdeel van de DSB Groep van Dirk Scheringa. In deze reclame speelde hij een nieuwslezer op televisie, en verzilverde hij zo zijn werk bij RTL Nieuws.Hij heeft ook enkele jaren televisieprogramma's gepresenteerd bij de lokale zender RNN7 en nieuws gelezen bij Novum.Tegenwoordig presenteert Niessing radioprogramma's op de lokale zenders Rick FM, Meerradio en Radio M Utrecht. Ook speelt hij incidenteel mee in een hoorspel, zoals Sprong in het heelal, 4e serie - De terugkeer van Mars, die door de KRO is uitgezonden in januari 2014 via zowel Radio 5 Nostalgia als Radio 1.[1]Sinds juli 2008, de maand waarin hij zestig werd, is Niessing naast zijn radiowerk parttime trambestuurder bij de HTM in Den Haag. Hiermee laat hij in de laatste jaren van zijn carrière een lang gekoesterde jongensdroom uitkomen. Ook is hij te horen als voice-over onder meer bij de film van Wim Stroman "Een nieuw hoofdstuk voor de Amsterdamse tram" uit 2004.

soon more info

Vanaf september gaat Jörgen Raymann wekelijks een radioprogramma presenteren op EASY FM. De cabaretier en presentator blijft te horen op BNR nieuwsradio met 'Ask Me Anything', maar zal in zijn woonplaats Almere, samen met zijn vrouw Sheila, achter de microfoon kruipen.De liefde voor radio is groot bij Jörgen Raymann. In Suriname, het land waar hij opgroeide, maakte hij al programma’s voor Radio 10 Magic FM. In het programma op EASY FM kan hij de muziek draaien die hij mist op de radio, met Latin invloeden. Sheila verzorgt de muziek terwijl Jörgen zijn gasten interviewt.Het programma "De Raymannetjes" wordt op zondag uitgezonden op EASY FM tussen 19.00-20.00 uur.

Mart van de Stadt (Hilversum, 2 juni 1954) raakte op jonge leeftijd gefascineerd en geïnspireerd door de discjockeys van zeezenders Veronica en Radio Noordzee Internationaal. Via de ziekenomroep werd hij ontdekt voor de “echte” radio.Bij de NCRV presenteerde Mart 15 jaar lang uiteenlopende programma’s, voornamelijk op Hilversum 3 (het huidige 3FM), waarvan Disco Express op de zaterdag zeer succesvol was. De fans van soul- en discomuziek roemen nog altijd het enthousiasme waarmee hij zijn luisteraars voorbereidde op een swingende zaterdagavond!

Caroline in 't Veld is muzikant (accordeonist en vocalist). Ze brengt op dit moment met haar band een nieuwe cd uit en is maatschappelijk zeer actief. En dat terwijl ze afgekeurd is: Caroline kampt met een voortschrijdende visuele handicap. Over haar leven zegt in 't Veld: 'Ik ben half Oostenrijks, half Braziliaans en door mijn adoptie in Nederland terechtgekomen. Eenmaal bij mijn adoptieouders, leken alle ingrediënten aanwezig voor een zorgeloze jeugd. Niets bleek minder waar. Op m'n tweede verloor ik mijn eerste adoptievader, op mijn elfde verloor ik mijn tweede adoptievader. In mijn puberteit kreeg mijn adoptiemoeder heftige depressies, wat zich doorontwikelde in vroege dementie. Ondanks alles weet ik: dit is mijn weg'.

In 1978 startte hij onder de naam Johan Visser zijn werk als dj bij zeezenders als Radio Mi Amigo en Radio Caroline. Later werkte hij ook bij verschillende andere omroepen en zenders, onder meer Veronica, Radio 10 Gold, RTL Radio, Business Nieuws Radio, Omroep Flevoland[1] en NPO Radio 5 als dj, nieuwslezer en/of redacteur.

Samen met Ton van Meurs heb ik het PvdA Ombudsteam opgericht. Dat deden we negen jaar geleden en het ombudswerk doe ik nog steeds. Andere PvdA-fracties in het land hebben inmiddels het idee overgenomen.Samenwerking leidt tot de beste ideeën. Binnen de gemeenteraad organiseer ik Politicalympics, Coaliters en Raadskiën. Sportieve evenementen die fracties op een informele manier dichter bij elkaar te brengen.Ook in mijn vrije tijd kies ik voor sportieve en sociale activiteiten. Het hele jaar door, ook in de winter, zeil ik op een catamaran, met als jaarlijks hoogtepunt een 24-uursrace in september  waarvan de opbrengst ten goede komt aan research naar multiple sclerose.In het werk als leerkracht/directeur van speciaal onderwijs wordt mijn bovenstaande onrust door kinderen, ouders en collega’s zowel getolereerd als gewaardeerd.

Rosa's liefde voor soul, r & b, hiphop, jazz, funk, groove en dance gaat al heel ver terug. Geboren in Afrika en met een gigantische platencollectie van haar vader in huis, heeft ze al vroeg allerlei muziek gehoord, maar zodra ze soul hoorde wist ze... dit is het!Rosa heeft gewerkt voor vele zenders in binnen en buitenland, van jazz programma's tot queer radio. Ze heeft momenteel ook een programma op pinqradio.com genaamd The Champagne Room waarin ze haar diverse muzikale stijlen kwijt kan.Een klein overzicht: radio shows voor Trijaya FM (Indonesie), New Dance Radio, Slam FM, Sun FM, Q the Beat, Pinq Radio. En ook station calls for: Arrow Classic Rock, Colorful Radio, New Dance Radio, Trijaya FM.Daarnaast werkt ze ook als DJ duo 'Double G' op festivals en feesten zoals Milkshake, Lovedance, Transformer, YARRR!, Girl Drop, Wijntheater, Tolhuistuin, Valtifest, KingsNight & KingsDay at Homomonument, Club YOLO, Beurs van Berlage etc.

Hank Ydema is vanaf 1 oktober bij de VBA verantwoordelijk voor relatiebeheer en acquisitie. Hank heeft ruime ervaring in management van winkelgebieden in Amsterdam, was onder andere uitgever van diverse Magazines van Sportbonden én communicatieadviseur bij de Almeerse Hockey Club en de VLOK, de landelijke vereniging van Klusbedrijven.

DJ-Ro(Ronald de Bies) is op 13-jarige leeftijd begonnen met het draaien van vinylplaten op de platenspelers van zijn vader. Na veel oefenen en een paar kapotte pickupnaalden verder, lukte de allereerste beatmatch. A talent was born!Hij werd op dat moment dan ook vaak gevraagd om te draaien op feesten van vrienden en kennissen, maar zijn dj-talent werd pas echt ontdekt, nadat hij een mix-contest had gewonnen. Door zijn talent, passie voor muziek en uit liefde voor het vak, groeide hij uit tot een volwaardig allround dj en draaide hij op diverse evenementen.In 2014 startte hij zijn eigen bedrijf, DJ-Ro’s Drive-In Show en de teller staat momenteel op meer dan 150 gigs per jaar.Hij draait van top-40 tot guilty pleasures of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of gala, DJ-Ro does it all.