Huidig liedje

Current show

Easy @ Work

13:00 17:00

Current show

Easy @ Work

13:00 17:00

Background

Tech & Innovatie

met Ronald ter Voert

Scheduled on

Maandag 20:00 21:00

Tech & Innovatie crew

Elke maandagavond praat Ronald ter Voert je bij over ondernemen op het snijvlak van technologie en innovatie in ‘EASY FM Tech & Innovatie’. Van startups, scale-ups tot de grotere bedrijven en instellingen in de regio Almere en omstreken. Wat drijft deze ondernemers, wat zijn de do's en don'ts, hoe gaan ze om met innovatie, wat is de impact van technologie daarbij en natuurlijk worden de nodige praktische tips gedeeld.

Ronald is adviseur en ondernemer op het snijvlak van digitale media, marketing, communicatie en e-commerce. Hij helpt en adviseert startups, scale-ups en de grotere techbedrijven en instellingen op het gebied van vernieuwende businessconcepten, strategische vraagstukken tot een second opinion. Hij is daarnaast verbonden aan een aantal gerenommeerde vakjury’s op het gebied van digital media, marcom en e-commerce en was in het verleden onder meer werkzaam als hoofdredacteur bij EMERCE en als TV-producent bij Endemol, SBS en Fremantle.

EASY FM Tech & Innovatie is er elke maandagavond van 20.00-21.00 uur op EASY FM, live vanuit de studio aan de Grote Markt in Almere.

(Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Horizon Flevoland, Gemeente Almere en SenS Online Solutions)