Nieuws

Persoon gewond bij aanvaring op Gooimeer

today6 maart 2023 21

Achtergrond
share close

Een persoon is donderdagmiddag gewond geraakt bij een incident op het Gooimeer. Dat meldt de brandweer. Volgens omstanders gaat het om een aanvaring tussen een vissersboot en een binnenvaartschip. Dat gebeurde rond 14.15 uur ter hoogte van de Gooimeerdijk-Oost, tussen Almere en Huizen.

Meerdere hulpdiensten zijn ter plaatse, waaronder twee reddingsboten van de KNRM Huizen en Blaricum en een traumahelikopter. De vissersboot ligt tegen de dijk. De brandweer werd opgeroepen om te helpen de persoon op de kade te helpen, omdat deze te hoog was om zelf op te klimmen. Het slachtoffer wordt door personeel van de ambulance behandeld. Een tweede opvarende raakte te water, maar is inmiddels veilig op de kant. Dat meldt SAR IJsselmeergebied op Twitter.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Voedselbank Almere moet zelf groenten en fruit kopen

De Voedselbank Almere moet zelf groenten en fruit inkopen omdat er te weinig binnenkomt van de supermarkten. Dat komt doordat de prijzen van verse producten fors zijn gestegen. Het gevolg is dat de voedselbank zelf inkopen moet doen en dat gaat ten koste van het budget. De supermarkten leveren normaal gesproken een grote hoeveelheid sperziebonen, paprika’s en appels die bijna over de datum zijn. Vanwege de prijsstijging van groenten en […]

today2 maart 2023 21


0%