Nieuws

Overval op snackbar in Kruidenwijk, dader vlucht op scooter

today7 april 2023 66

Achtergrond
share close

Een jonge man heeft donderdagavond een overval gepleegd op snackbar Teddy Snack aan de Basilicumweg in de Almeerse Kruidenwijk. Dat meldt de politie. De man bedreigde het aanwezige personeel met een mes. Hij nam ook wat mee, maar het is nog niet duidelijk wat.

De overval werd rond 21.00 uur vlak na sluitingstijd gepleegd. Vervolgens stapte de dader op een scooter. Hij vluchtte in de richting van het Saffraanplein.

De politie stuurde via Burgernet een signalement uit. De dader is een man van rond de twintig jaar. Het verzoek was om hem niet zelf te benaderen maar de politie te bellen. De man is nog niet gevonden.

Bij de overval raakte niemand gewond. Ook waren er geen klanten meer aanwezig in de horecagelegenheid. Mogelijk was er nog een tweede dader betrokken bij de overval. Dat wordt nog uitgezocht.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Dierenvoedselbank Almere blij met nieuwe locatie: geen kilo’s dierenvoeding meer in huis

De Dierenvoedselbank Almere start vandaag voor het eerst vanaf hun nieuwe locatie met de uitgifte van dierenvoeding aan minima in de stad. Die plek kwam er met hulp van de gemeente Almere. Initiatiefneemster Amanda Harsveldt deed het de eerste zeven jaar vanuit haar huis in Almere Stad, maar zat jarenlang thuis tussen de stapels producten. Harsveldt is ontzettend blij met de nieuwe locatie bij Stichting VLA in Almere Haven: “We hebben […]

today7 april 2023 15


0%