Nieuws

Overname voor Go Sharing, scooters vanaf volgende week weer op straat

today27 februari 2023 31

Achtergrond
share close

De deelvoertuigen van GO Sharing zijn vanaf volgende week weer te gebruiken. Het bedrijf is overgenomen door BinBin, de grootste aanbieder van deelvervoer in Turkije. Twee weken geleden moest de aanbieder van groene deelscooters uitstel van betaling aanvragen. Go Sharing is ook in Almere actief.

Het bedrijf was in de problemen gekomen door het faillissement van het bedrijf GreenMo, waarvan de scooters werden geleased. Daardoor waren de voertuigen niet goed verzekerd en konden ze niet gebruikt worden.

Nu het gelukt is om een overnamekandidaat te vinden, kan Go Sharing weer verder. Alle tegoeden die klanten nog hadden blijven gewoon geldig. Alle schuldeisers van het bedrijf krijgen nu ook hun geld. Aan het uiterlijk van de scooters verandert ook niets.

BinBin is de grootste aanbieder van elektrisch deelvervoer in Turkije en biedt meer dan 25.000 deelsteps aan ruim 3 miljoen gebruikers in verschillende Oost-Europese landen aan. Met de overname van GO Sharing breidt het Turkse bedrijf zijn activiteiten uit naar West-Europa.

Dit bericht is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 1Almere en Omroep Flevoland.

Written by: arno

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Buitenhout College opent eigen kunstmuseum

Op het Buitenhout College in Almere Buiten zijn leerlingen van het derde jaar bezig met hun eigen kunstmuseum. Het thema is selfies. In de eerder grijze kale hal hangen nu metershoge portretten van onder anderen Vincent van Gogh en Frida Kahlo. Aan het museum werken ongeveer 200 leerlingen mee. Voor deze enorme kunstwerken kregen de scholieren les van echte professionals. Kunstenares Meg Mercx leert de scholieren alle fijne kneepjes van […]

today27 februari 2023 9


0%